lauantai 17. tammikuuta 2009

Kissajuttuja

Lisäys:Lisäsin kuvan minun kissaviinipulloista."Harmittavan" vähän tulee käytyä pitkäripaisessa, niin en tiedä mitä väriä on tällä hetkellä myynnissä, mutta jos joku tietää, voisi vinkata minua, niin saisin kartutettua tuota kokoelmaa=D

Varmasti kaikilla kissanomistajilla on jos minkälaisia kissa-aiheisia tavaroita kotonaan.
Laitanpa tähän kuvaa minun kissajutuistani.
Olisi kiva saada tietää mitä muilla on, joten tätä voisi laittaa eteenpäin.Ota tästä mukaasi ja vinkkaa minulle kommenttilootassa, niin tulen katsomaan ja ihailemaan sinne.

Laitan muutamille vinkkiä, mutta sitä ei ole pakko ottaa vastaan, tämä ei ole mitään pakkopullaa!!!


Ja tässä olisi niitä kuvia:
(tämä ei ole hulluutta!)

27 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja kissajuttuja ja yritettiin kattoo tarkasti, että noissa mitään samaa, ku meillä ja löydettiin vaan tollanen musta-valkonen kissapatsas...
Meiän mami on ollu hirvee keräileen kaikkee kissakamaa, mutta nyt se on hiukan sitä vähentäny ja yhteen aikaan sillä oli kirjahyllyn lasikaapit täynnä (yli 200)kissapatsaita, mutta sit se keräs ne kaikki laatikkoon ja vei varastoon :o

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kissatavaroita! Kaverini vinkkasi katsomaan kokoelmaasi ja laitanpa nyt sinulle oman blogini osoitteen tähän jotta voit tulla katsomaan minun kissatavaroita. Ne löytyvät kategoriasta Kissatavarat parhaiten.

Helmi kirjoitti...

Tämä oli jättekul postaus(:

sea kirjoitti...

Voi hurja! Meillä ei kyllä näin paljoa ole, mutta ehkä jotakin. :D

Onko noihin laseihin tehty itse nuo kuviot? Yritin klikkaa tavallista lasia, mutta en saanut sitä suurempana (kuvaboksi ei antanut kuvaa), meillä taitaa olla nimittään samaa lasia ilman kuvia. :)

Villikissa kirjoitti...

Poju ja Tiikeri:Voi hurja, yli 200 patsasta!!!Ne pitää muuten olla esillä, eikä varastossa!!! =D

Kissapii:Kävin kurkkimassa sivuillasi ja yritin kommentoida, mutten saanut laitettua.Tuli aina erroria, en saanut laitettua sitä kirjainjonoa nurin päin.Vissiin liian vaikeaa minulle ;)

Helmi:Kiva kuulla, onko noita sinulla=D

Sea:Olen ostanut nuo lasit sellaisesta paikasta kuin Kissankulma.Liike sijaitsee Revonlahdessa, Oulun ja Raahen välissä.Luulen, että nykyisin on ainoastaan nettimyyntiä tuolla liikkeellä, kun ei ole ollut auki, kun olen yrittänyt käydä ostoksilla.Nuo lasit ovat niitä iittalan laseja, johon Kissankulman omistaja Pirkko Tuomisto maalaa kuvat.

Katarimaria kirjoitti...

Voi kun kivoja kissatavaroita! Jos jonkinmoista kissasälää löytyy itseltänikin, vaikkakin olen hukannut yhden pahvilaatikollisen varastoon viemiäni koristekissoja, mikä harmittaa kovasti... Voisin napata sinulta idean ja joku päivä esitellä oman kokoelmani erikoisuuksia :)

Anonyymi kirjoitti...

Innostuin heti kameran kanssa riehumaan ympäri kämppää minäkin! Meillä on mökillä samanlainen "ruokakello" mutta ilman kissaa...

sea kirjoitti...

Aaa, minun lasini on ihan VapaaValinna halpoja laseja, ne kyllä on erehdyttävän "kalliin" näköisiä. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hih, se on sellaisesta pompulalangasta kudottu. Se on oikeasti niin ihanan pehmeä, että tekee mieli pitää omaa ihan vaan pitämisen ilosta :)

Tämä postaus oli kiva. Kävin jo aamulla lukemassa, harmittelin kun pystyin kuvia kyllä klikkaamaan mutta ei sieltä linkin takaa suurempia kuvia näkynytkään. Katsastelin jo omaa kotia tällä silmällä ja mietin naureskellen, että siinä tulis kuva poikineen jos laittais esille :) Se pitää nyt heti kertoa, että mulla oli tommonen samanlainen tiimarin kissamuki mutta se tippui ja hajosi! Surku! Ja sitten niitä ei enää saanu tiimarista, kun koitin mennä ostamaan uutta tilalle :( Mutta on mulla samaa sarjaa tassuinen murokippo vielä olemassa.

Villikissa kirjoitti...

Katarimaria:Täytyypäs tulla sitten kurkkimaan =D

Sea:Monet lasit ovat kauniita, hinnalla ei ole mitään väliä.Ja varsinkin jos siitä löytyy kisun kuvia=D

Piisku:Nuo kuvat on minulla myös kuvaboxissa ja sieltä ne kopsasin.Huomasin itsekkin ettei saa suurennettua, mutta toivottavasti saatte kuitenkin selvää, mitä kuva esittää.

Bemary kirjoitti...

Kiitti haasteesta! Mitenkään hirmuisesti ei kisukamoja meiltä löydy (koiriin liittyviä sitäkin enemmän, vaikken tällä hetkellä koiraa omistakaan, heh), mut otan silti haasteen vastaan ja esittelen ne vähäisetkin löydökset mahollisimman pian. :)

Villikissa kirjoitti...

Susu:Älä vain riehu liikaa, ettet särje paikkoja.Tulen kurkkimaan ne kuvat sitten sivuiltasi.
Meinasin unohtaa sinut tuosta välistä, sori=D

Bemary:Mukava nähdä sinunkin kisujutut.Niitä kertyy kummasti, vaikkei olisi tarkoitus keräilläkkään=D

Anonyymi kirjoitti...

Jess, osallistutaan huomenna, kun saan rauhassa kuvailla.

Villikissa kirjoitti...

Baby Jane:Jee, me tullaan sitten viivana kurkkimaan teijän kissajutskia.

Nuutu kirjoitti...

Osallistutaan heti kun saan otettua kuvat. :) Hirveesti meiltä ei kyllä kissatavaraa löydy, mutta kyllä sitä jotain on.

Mirja kirjoitti...

Hienoja kissatavaroita on ihmisillä, ja paljon! Piti oikein lähteä kierrokselle tässä "suurensuuressa" asunnossamme, kun ei meinannut tulla mitään kissa-aiheista mieleen. Meillä on siis kissatavaraa aika vähän, ei oikein esiteltäväksi asti. T-paita, pari heijastinta ja noita perinteisiä kissaviinipulloja mustana sekä turkoosina.

Villikissa kirjoitti...

Nuutu:Niitä kissajuttuja löytyy yllättävän paljon, kun niitä alkaa kuvailemaan.Kun katsoo noita mun kuvia, näyttää kuin meidän asunto ois kuorrutettu noilla kissjutuilla, mutta ei niitä ois edes tiennyt olevan noin paljon ennen kuvausta.

Mirja:Mulla on myös noita kissaviinipulloja.Pitääpä lisätä se kuva vielä tuonne=D

MarJa kirjoitti...

ja minä kun kuvittelin, että meiltä löytyy vaikka mitä kissa juttuja. Eipäs löytynytkään kun aloin kuvata. Muutaman esineen löysin ja siinä se *raapii päätään*

Villikissa kirjoitti...

MarJa:Mutta näytäthän toki ne muutamatkin meille uteliaille;)

Anonyymi kirjoitti...

Tulipa kuvattua muttei sittenkään paikkoja hajotettu. Yllättävän vähän sitä kamaa oli. Jotain kuitenkin...

Villasukka kirjoitti...

Kyllä, osallistun kunhan saan aikaiseksi kuvailla, sillä kissaesineitä on paaaaaljon!

Villikissa kirjoitti...

Susu:Hyvä ettei paikat hajonneet=D
Sulta löytyi kuin löytyikin paljon kaikkea kivaa

Villasukka:Täällä jännittyneenä odotellaan=D

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla onkin paljon kissa rekvisiittaa, mutta näyttää sulla olevan kissojakin aika paljon. Kyllä kissa on kiva ja viisas lemmikki.
Minulla on vain yksi kissa ja vähän rekvisiittaa, mutta noita kissa pulloja myös löytyy. Viimeksi kun kävin katsomassa olisiko uusia värejä en löytänyt mitään värejä. Pullojen takia minäkin olen viinin ostanut. Samat värit on minullakin.

Anonyymi kirjoitti...

Mekin napsaistiin tästä haaste omaan blogiimme! Hirveästi tavaraa ei nyt löytynyt mutta jotain kuitenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Löysin tasan kaksi kissatavaraa, kynttilänjalka ja jälkikasvun huovuttama kissanpää, ei hurraamista!

Nuutu kirjoitti...

Nyt on meidän kissatavarat kuvattu ja esitelty. :D

Anonyymi kirjoitti...

Yhdellä sukulaisella on noita kissapulloja. Noiden kuvassasi olevien lisäksi on olemassa ainakin kaks muuta vihreää, mattaoranssi, harmaa, musta ja valkoinen. Tosin en tiedä onko kaikkia saatavilla Suomesta, koska sukulaisten pulloista osa on Tallinnasta.