torstai 15. tammikuuta 2009

Osallistu arvontaan!!! Osallistuminen loppunut


Joululahjat on nyt jaettu.Olen ilmeisesti ollut kilttinä kun sain niin monta ihanaa lahjaa!
Siitä ilostuneena päätin järjestää ARVONNAN.

Kerro mikä oli mieluisin joululahja tai ihana tapahtuma aattona, niin osallistut arvontaan.
Arvonta aika 24.12.2008-15.1.2009
Osallistuminen loppunut!

Muista jättää joko linkki blogiisi tai toimiva sähköpostiosoite, niin saan voittajan kiinni.Arvonnan palkintona on tuollainen neulottu hiiri.Kuvassa oleva on minun kissojen, arvonnan hiiri on vielä tekeillä.
Hiiri on neulottu Novita Nalle langasta.Sisään laitan kissanmintturouhetta sukkahousun palaseen ja täytän vanulla.Tässä on oiva lelu kissallesi, mutta jos et omista kissaa, voit vaikka ilahduttaa naapurin kissaa.
Laitan pakettiin myös jotain pientä kivaa kissalle, katsotaan mitä keksin.

Eipä sitten muuta kuin sormet viuhumaan näppäimillä, niin olet mukana!!!

23 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tähänhän on heti osallistuttava, tuo hiiri on niin valloittava. Paljon oli ihania lahjoja, mutta ylitse muiden oli pojaltani saatu parranajosetti nukkekotini Potinperän Jaskalle. Tapahtumista tärkein on tuo perinteinen pimeällä hautausmaalla käynti kynttilöitä viemään. Hyvät joulun jatkot teille kaikille!

Villasukka kirjoitti...

tähän on ihan pakko osallistua - hiiri on söde ja meidän riiviöt tuhoavat hiiriä käsittämättömällä vauhdilla...

Anonyymi kirjoitti...

Ui, kissat ilahtuis tästä, joten osallistutaan! :)
Meillä ei ole enää tapana jouluna lahjoja vaihdella mutta kierrätyslahja ajanee kilpailun asian. Äiti oli ostanut heille uudet hienot jouluiset pussilakanat, mielestäni minä tein paremman "kaupan", kun äiti suostui lahjoittamaaan minulle aidot 70-lukuiset punaiset omppu-pussilakanat! Olen innosta iloinen :)

Anonyymi kirjoitti...

Näin kissan kannalta parasta oli tyhjät laatikot, paperit ja narut ♥

Omppumato kirjoitti...

Osallistun mielelläni arvontaan :).
Joulun parhaita lahjoja olivat käsitöihin liittyvät lahjat. Niistä on kuvat blogissani.

Anonyymi kirjoitti...

Parhain lahjani on Iittalan punainen 3:n desin TEEMA-muki. Itse kun ostin, niin sain mieleiseni. Kyllä maistuu nyt kahvi hyvältä.
Rauhallista joulunjatkoa!

Niina kirjoitti...

Kyllä se aaton ihanin tapahtuma oli siinä kun näki oman lapsensa tyytyväisen ilmeen lahjoja avatessa.
P.S. Timantin blogin kautta tänne tulin!

Anonyymi kirjoitti...

Onhan se osallistuttava, kun entinen hiiri on lähes raato ja tuollainen olisi meidän mieleen kovasti. Me saatiin yhteiseksi sellainen punainen kissavalo, kun emäntä sitä heiluttaa, niin sen perässä on mahdoton olla juoksematta. Se on meistä niiiin ihana. Joulunjatkoja teille ja pitäkää hauskaa ainakin vuoden loppuun saakka.;)

Anonyymi kirjoitti...

Väinö kissaamme tuo varmasti kiinnostaisi. Siispä Kuuselasta arvontaan ilmoitetaan Väiski.

Anonyymi kirjoitti...

Parasta jouluaatossa oli kiireetön joulusauna!
Hyvää loppuvuotta!

Sirpa kirjoitti...

Ihana neulehiiri!

Sain lahjaksi korvakorut.

Sirpa

Anonyymi kirjoitti...

Parasta jouluaatossa oli Susun mielestä mökkisauna ja pulahdus 3,4 asteiseen mereen. Tassu taas sai kiinni oikean myyrän! Yhdessä osallistutaan arvontaan...

kio kirjoitti...

kiva hiiri, varmasti kelpaisi kisuleille.

lahjoista kivoin oli jouluvalosarja, jonka sain yhdeltä kaverilta

Anonyymi kirjoitti...

Mekin osallistutaan tähän arvontaan, vaikka ei me millään leluilla leikitäkkään, mutta jos satuttais voittaan niin annettaan sit toi hiiri, vaikka meiän Topille, kun se tykkää kaikista tollasista tai sit säästetään se muistona Petteristä, Sofiasta ja Sonjasta ja tietenkin niitten mamista :)
Parasta meiän jouluaatossa oli se, kun päästiin pitkän odottelun jälkeen kaivautuun äiskän ja iskän peittojen alle, kun se vieras koira meni yöpuulle :)

Rouva Nordman kirjoitti...

Ihana hiiri! Minun kaksi kissaani olisivat iloisia tuon saadessaan :)

Paras joulumuisto on se, kun tyttäreni (7-vee)avasi viimeistä pakettiaan. Nähtyään paperin alta paljastuneesta laatikosta sanan Nokia hän meni ihan tolaltaan ja alkoi itkeä. Hän oli niin liikuttunut saamastaan lahjasta, ettei pystynyt edes avaamaan laatikkoa. Tyttöni vain istui sylissäni ja itki ilosta. Kun hän pääsi taas raiteilleen, otimme kännykän yhdessä esille. Lapseni on ihana, kun hän iloitsee kaikista lahjoista, myös pienistä.

Anonyymi kirjoitti...

Me kans, me kans!!

Parasta joulussa on herkkuruoka, jota riitti kaikille -kavereista kissoihin :) Lahjoista mukavin oli höyhenhuiska kissaneideille ja iPod emännälle.

Elina kirjoitti...

Aika söpöläinen tuo hiiri :) Parhaita joululahjoja oli ehdottomasti itse tehdyt, esim. pirteän punaiset villasukat.

Nuutu kirjoitti...

Voi vitsit, kyllä meki osallistutaan tähän. :D
Meidän (siis kissojen) mielestä paras joululahja oli kyllä toi uus kiipeilyteline, ja se leikkitunneli! Sit saatiin sellanen herkkutikku joka oli aivan mielettömän hyvää! Saatiin availla noitten palvelijoitten kans lahjoja, ja Nuu Nuulle sattu hupsu juttu. Se meni istuun tyhjään muovipussiin, eikä huomannu et se jäi sen häntään kiinni ku nousi pois. Saatiin nauraa sille kun se vaan oli niin innoissaan lahjoista ja käveli pussi pyllyssä. xD

Katarimaria kirjoitti...

Uu, arvonta! Pakko osallistua :)

Kissojen puolesta parasta jouluaatossa oli lahjojen avaamisen jäljiltä jääneet paperit, narut ja kassit. Riitti isäntäväelläkin naurua kun katit peuhasivat.

Omista lahjoista on vaikea valita parasta, mutta suloisin hetki oli, kun vuodenvanha veljentyttäreni koristeli kuusta puisilla omenilla. Veli sitten sanoi hänelle, että katsopas, se on omena, ja tyttö yritti purra koristetta!

Hyvää uutta vuotta sinulle ja kissoille!

Anonyymi kirjoitti...

Paras lahja on Skärppäys-ohjekirja.

Sude kirjoitti...

Olipa mukava löytää blogisi.Kuvaboxissa olemmekin jo seuranneet toisiamme jonkin aikaa. Minä vasta opettelen blogin tekoa, mutta sainpa liitettyä itseni tuonne lukijoihin. Hyvät jatkot sulle toivottaa Kaisu

Bemary kirjoitti...

Meiän kisuleilla on vastaavanlainen vaaleanvihreä hiiri, jonka sain joskus lapsena kamulta lahjaksi ihan itelleni. Kissanminttuversio vois olla vielä kivempi. ;p

Sitten vastaukseen. Ihaninta tapahtumaa aattona on mahotonta nimetä, sillä koko aatto oli aivan mahtava. :) Hetken aikaa kun luulin, ettemme kattien kanssa pääsisi koskaan perille hajonneen autoni vuoksi. Ihaninta oli siis koko aatto, kun se ei ollutkaan enää itsestäänselvyys, vaan sen onnistumisen vuoksi piti nähdä vaivaa.

Villikissa kirjoitti...

Osallistuminene on päättynyt, kiitoksia kaikille osallistujille=D