maanantai 26. tammikuuta 2009

Kissakuvahaaste 98: Kippo

Tämän viikon kissakuvahaasteena on kippo. Oli kippo millainen tahansa siellä on aina tilaa yhdelle kissalle, joskus useammallekin.

Selailin vanhoja paperikuvia ja löysin kivoja otoksia.Löytyi myös tähän haasteeseen hyvin sopivia kuvia.Kuvat on otettu kameralla kuvasta, kun ei ole muita siirtomahdollisuuksia, joten ovat hieman huonolaatuisia.


Petteri noin viisi vuotta sitten.Oli silloin "vain" kymmenen vuotias, joten hyvin sopii vaikka ämpärissä nukkumaan.Enään ei taida mahtua ja liekö taipuukaan tuohon samaiseen tilaan!


Sofia ja Petteri nuorina kissoina, noin vuoden ikäisinä, mahtuivat vaikka samaan laatikkoon nukkumaan päällekkäin.

En malta olla laittamatta tätä kuvaa tänne, vaikka ei liity aiheeseen ollenkaan.Kuva on otettu ajalta, kun Petteri ja Sofia olivat vielä ainoina kissoina.He olivat oikein kunnon helluspari, kuin kaksi rakastavaista.Suloisesti nukutaan yhteen kietoutuneina.Kun Sonja tuli kolmanneksi kissaksi, se jotenkin sotki kuvioita.Sen jälkeen ei enään nukuttu näin tiiviisti yhdessä.


Etsi kissa tuosta pehmoröykkiöstä.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavia kippokuvia olet löytänyt. Kyllä se mirrinpää löytyi pehmolelujen seasta, mutta ei toki helpolla. Meillä ei taida olla valmiita otoksia, siinä saa taas tauti töitä tehdä, jos meinaa saada houkuteltua ne jonkinlaiseenkaan kippoon.

Anonyymi kirjoitti...

Niinhän se sanonta menee, ettei kolme sovi yhteen. Ihania kuvia :D

Anonyymi kirjoitti...

Jopa heitit haasteen vaan löytyihän se oikeakin kissa tuota kuvasta. Kivoja kuvia!

Leena kirjoitti...

Ihania pehmoleluja. Kyllä varmasti kissat viihtyy.
Ekassa kipossa luulisi olevan hankala olla mutta hyvin näyttää kisu sielläkin viihtyvän.

Anonyymi kirjoitti...

Blogissani olisi haaste !

Villa Lankala kirjoitti...

Kiitos vierailusta! Tulin vastavierailulle.
Toisiaan tuli näkötesti tehtyä kissakuvien katselun muodossa;-) En olisi osannut kuvasta etsiä kissaa ellen olisi tiennyt siellä olevan kissaa.Tosiaan ei ole kissaa, kudinta ja sohvaa parempaa olemassakaan :-)