lauantai 10. tammikuuta 2009

Lapaset ja huivi

Lapaset
Ohje:Langankierre
Lanka:Aino

Tein harmaasta Aino langasta lapaset MarioMyssylle kaveriksi.Mietin jotain koristusta tuohon varteen, mutta ei ainakaan vielä inspiroi mikään.


Virkattu kolmiohuivi
Ohje:Novita
Lanka:Virkkauslanka

Tämän huivin olen virkannut ainakin kaksi vuotta sitten.Se on odotellut kaapissa hapsuja tuon ajan ja nyt ajattelin, etten varmaankaan koskaan saa niitä laitettua valmiiksi.Joten jätetään tuollaiseksi.Saapas nähdä tuleeko pidettyä.Osaan pitää ainoastaa talvella huiveja.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hih, eihän niitä toki itse tarvitse osata piirtää :)
Leimakorttien idea lyhykäisesti on se, että osteteaan sellainen leimasin, jossa tuo kuva. Sitten mustetta ja paperia ja leimataan niitä kuvia. Eli tässä kohtaa kaikilla on pöydällä vielä samanlaiset. Sitten kukin värittelee miten tahtoo; tusseilla, puuväreillä tms. Sitten korttipohja, jotain kuviopapereita ja muuta tilpehööriä, sommitellaan ja suunnitellaan ja liimataan tai kaksipuolisella teipillä kiinni ja kortti on valmis.

Kuvat auttaisivat, en äkkiseltään keksinyt hyvää linkkiä. Mutta voin ainakin vinkata kaksi blogiosoitetta, joita selaamalla varmasti voi ihmetellä koko korttien tekemisen kirjoa eli
maiju.vuodatus.net ja taava.vuodatus.net

Villikissa kirjoitti...

Tuo värityskin on mulle ehkä liian vaikeaa.Pitäisi osata värittää niin, että tulee eloa siihen, eikä vain tasaista väritystä mitä minä osaan!Pitää käydä kurkkaamassa noita linkkejä, tiedä vaikka innostun tuosta=D

Anonyymi kirjoitti...

Söpö kissa ;) Niin ja kauniit tumput ja huivi!

Mukavaa, kun olit kommentoinut blogiini :D Olen lukenut uusinta Modaa, ja löytyihän sieltä useampi ihana neuletakin ohje. Samoin kaikki vauvoille ja lapsille suunnitellut neuleet olivat suloisia. Juuri nyt on pari entistä työtä kesken, että en tiedä milloin maltan aloittaa mitään uutta :o Sain luettua Kate Jacobsin Pienen lankakaupan - suosittelen!

Nimim. Blogissa ei voi koskaan olla liikaa kissakuvia :D Leppoisaa viikonlopun jatkoa!