lauantai 3. tammikuuta 2009

Kirsikka-Suklaa Tiskirätti

Käväisin tänään Anttilassa ja mukaan lähti lankaa nimeltään Veera.Lanka on Anttilan valmistuttamaa merseroimatonta puuvillalankaa.Löysin oivat värit, pinkin(on oikeastaan vielä makeamman pinkki kuin kuvassa) ja ruskean(joka on kuin suklaa).Näistä syntyi uusi tiskirätti, nätimmin sanottuna pöytäluutu.

Väreistä tulee mieleen kirsikkasuklaa, joten olkoon luutu nimeltään Kirsikka-Suklaa.Tekaisen toisen päinvastaisilla väreillä ja laitan kuvaa, kun on valmis.

----------------------------------------------------
Edit:Tässäpä olisi valmiina ruskeapinkki värinen luutu.Olkoon tämä nimeltään Suklaa-Kirsikka.Olen tekemässä näistä väreistä myös virkkaamalla luutua.Nyt kyllä joku ajattelee, että se tuli jo ihan hulluksi!!!

............................................................................

Edit2:Tässä on virkattu versio.Olkoon nimeltään Suklaa-Kirsikka Raita.

------------------------------------------------------
Edit3:Tein vielä tyttärellekin näitä luutuja.Tässä ensimmäinen, joka on tehty helmineuleella.Pääsepähän hänkin kokeileen tätä hullutusta!!!

Toinen tehty korinpohjaneuleena.Ruskea meni kokonaan eikä ihan riittänytkään, tarkkaavaiset varmaankin huomaa.Pinkkiä jäi noin metri.
Yhdestä pinkistä ja yhdestä ruskeasta kerästä tein siis viisi luutua, joten ei kappalehinta päätä huimaa!

5 kommenttia:

Helmi kirjoitti...

Muutama vuosi takaperin olisin varmaan seonnut nähtyäni tuon rätin; olin aivan hulluna ruskea-pinkki-yhdistelmään. Eikä se kyllä pahalta näytä nytkään, varsinkaan, kun minun ei tarvi laittaa sitä päälleni. :D

Susikairan akka kirjoitti...

Voi vautsi mitkä värit! Oikein slurps ja nam! Mulla taitaisi jäädä pöydät pyyhkimättä, kun en raskisi käyttää:)

Omppumato kirjoitti...

Ihania luutuja ole tehnyt. Värit on tosi herkulliset. Kerropa, onko nuo hyviä käytössä? Mietin, että pitäiskö itsekin tekaista tuommoinen.

Villikissa kirjoitti...

Ainakin nuo neulotut toimii tosi hyvin.Sekin kertoo jo paljon, kun mies kehuu, että imee hyvin vettä ja lika lähtee pöydistä.
Virkattu versio on eka kertaa käytössä.Saa nähdä miten se kuivuu, kun on hieman paksumpi, kuin nuo neulotut.
Kannattaa kokeilla=D

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja ja upean värisiä luutuja! Itsekin olen haaveillut tuollaisten neulomisesta - toivottavasti saan aikaiseksi joku kaunis päivä ;)