maanantai 12. tammikuuta 2009

Kissakuvahaaste 96: Syöksy

Kissakuvahaasteena on tällä viikolla niinkin haastava aihe kuin Syöksy.Ainakin meidän vanhuksille haastava tehtävä, kun päivä koostuu makeista unista ja syömisistä.
Petteristä sain tuoreen kuvan, muut vanhempaa satoa.

Petterin komea syöksy pöydältä lattialle.

Sotkun syöksyminen kuvasta pois.

Ja lopuksi ekstrakuvana näytän tyttäreni kissan Roopen.Roope on eläinsuojelusta otettu kiva ja sylissä viihtyvä 5-vuotias kollipoika.Roope on tosi kova poika leikkimään, joten kun käydään kylässä, niin riemu on rajaton minullakin kun saan leikittää kissaa joka myös leikkii, eikä vain katsele ihmeissään mitä minä touhuan.
Pitää vinkata tytölle, että osallistuu Roopen kuvilla jatkossa omasta blogistaan.

5 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Roope on kyl leikattu ni ei oo enää (raukka) kolli. Siitä on vähä hankalaa ottaa kuvia ku se pelkää KAIKKEA. Aamulla otin kuvia itselaukaisimella ja se oli ihan paniikissa sen piippauksen vuoksi, mitä kamerasta lähti.

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla on parempi kamera kuin minulla, sait Petteristä napattua juuri sellaisen kuvan , mitä minäkin tähtäsin. On ne sellaisia veitikoita vaan kuvata nuo meidän otukset :)

Anonyymi kirjoitti...

Hienosti olet saanut vauhtia vangituksi kuviin. Hauskaa oli tutustua myös Roopeen vaikka hän puhuukin vaikeaa kieltä...

Villikissa kirjoitti...

Heh, Roope onkin puoleksi saksalainen, mutta ymmärtää myös suomea, onneksi.Muuten me ei ymmärrettäis toisiamme kun tavattais>^^<

Anonyymi kirjoitti...

Topsi upee toi Petterin syöksykuva, siinä on kerrankin ollu kamera oikeeseen aikaan hyppysissä :)
Sofialla onkin erittäin naisellinen kuvasta poistumistyyli ja ehkä sitä ei nyt ihan syöksymiseksi voi sanoo ;)
Komee kissa toi Roope ja kyllä sitä voi sanoo kolliks, kun mekin ollaan leikattuja ja silti ollaan kolleja..eihän siihen nyt yks pieni leikkaus vaikuta ;)