sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Neulojan horoskooppi

Ullasta löytyi neulojan horoskooppi.

Pitääköhän paikkansa:

OINAS (21.3.-20.4.)

Olet lankamaailman kapinallinen. Et ole koskaan neulonut Fifiä, tai jos olet, et käytä sitä, koska vastaantulijalla saattaisi olla samanlainen huivi yllään. Kierrät kaukaa taikajakut ja reikäponchot. Haluat erottua joukosta, siksipä värjäätkin lankasi itse- et toki millään KoolAideilla, vaan itse keräämilläsi kasveilla! Tavoitteesi on jonakin päivänä kehrätä itse kaikki tarvitsemasi langat.

Lempilankasi: itse värjäämäsi langat.


No, ei nyt ihan pidä paikkansa.Olen ensinnäkin liian laiska kehrätäkseni itse langat ja toiseksi en ole koskaan itse värjännyt lankoja.
Jos oisin syntynyt kaksi tuntia aikaisemmin, olisin kalat, joten kokeillaan sitä:

KALAT (20.2.-20.3.)

Olet oikea guru neuleiden ideoinnissa. Sinua ei koskaan vaivaa neule-plääh, vaan päässäsi pyörii jo tuhat ja yksi uutta toteutettavaa neuletta. Viimeisin villityksesi ovat Kool-Aidilla värjätyt langat. Jari Mäellä muistetaan nimesi suurehkojen tilaustesi ansiosta. Rakastat koekeilla uusia väriyhdistelmiä. Sinä ja värjäyskattila olette tästä lähtien erottamattomat. Pitsineule ja sinä ette sovi yhteen.

Lempilankasi: itse Kool-Aidilla värjätyt langat.

Ei, ei se ole tuokaan.

Mutta tämä vastaa parhaiten:

RAPU (22.6.-23.7.)

Olet aikamoinen kotikissa ja rakastat neuloa perheenjäsenillesi. Myös hyväntekeväisyysneulonta on sydäntäsi lähellä ja neulot Vaaka-tilkkuja ja sukkia lastenvaatekeräyksiin. Rakastat huovutettuja neuleita ja olet jo neulonut BoogaBagit, Sophiet, tossut ja lapaset.

Lempilankasi: 7 veljestä ja hahtuvalanka.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Aikas hauska juttu! Pitääkin heti mennä lukemaan oma horoskooppi...