tiistai 3. maaliskuuta 2009

Sonja kävi saunassa


Sonja pääsi käymään saunassa(kylmässä) nuuskimassa.Normaalisti sinne ei enään kissoja päästetä, kun Sonja on innostunut raapimaan seiniä ja siitähän ei äiti tykkää.

Tässä myös videokuvaa.Kovin on taas tumma kuva, mutta kyllä siitä jotain näkee ja Sonjan ääntelyä kuuluu.

11 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Laitoin tuon videon pyöriin ja kun Sonja maukas, Roope vastas sille ja etsii nyt sonjaa tuolta tietokoneen takaa.

Villikissa kirjoitti...

Roope muistaa ihan selvästi vielä Sonjan.

Anonyymi kirjoitti...

Heh, meilläkin Takku heräsi torkuilta ensimmäisen maukaisun kuultuaan ja oli ihan kummissaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Elvis kääntyi heti katsomaan tänne päin kun kuuli Sonjan maukaisun :D Onpa sievä ääni neitosella ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tassu myös on kovin ihmeissään, kun ääni kuuluu mutta Sonjaa ei läydy mistään! Tassulle sauna on turvapaikka, johon mennään nukkumaan ja joskus mököttämään. Lämpimällä ilmalla saunan ikkunan kautta on kulku parvekkeelle ja takaisin.

Nuutu kirjoitti...

Oi ihana Sonja. :) Meillä Nuu Nuu nukku tossa vieressä, ja johan heräsi kun alkoi kuulumaan ääntä. Taisi luulla että se on Tumppu, samalta meinaan kuulostaa. :D

Villakissa kirjoitti...

Minun entinen kissa tykkäsi myös mennä löylyyn entisessä kodissamme, jossa oli sauna, mutta vasta meidän jälkeen kun sauna oli jo hieman jäähtynyt.

Sonja taitaa olla yhtä utelias kuin meidän Pikkis: aina jos ovi on vähänkin raollaan "uuteen" huoneeseen tai kaappiin, sinne pitää tunkea tutustumaan:-)

Jenni kirjoitti...

Meidän kissasta sauna on lähes parasta! Toisin kuin muualla, siellä se ei ole yhtään villi eikä yritä tehdä mitään muuta kuin vähän nuuskuttaa ja sitten rojahtaa parhaaksi valittuun paikkaan rentoutumaan. Rakkaus saunomiseen syntyi jo ekalla saunareissulla: http://kokolailla.blogspot.com/2009/02/saunatonttu.html

AN kirjoitti...

Kiitos villikissa,ota yhteyttä sähköpostiini ,niin neuvotellaan!
Kaikkihan ne myytävänä on!

AN kirjoitti...

4 euroa kpl+pk Ymmärsin kyllä,mutta kun en oikein tänne viitsisi hintoja laiyttaa!:)

Jenni kirjoitti...

Hei! Kiitos taannoisesta saunakommentista blogissani. Olen yrittänyt etsiä faktatietoa kissojen saunomisesta tai ainakin kuumansiedosta, mutta en ole löytänyt, vaikka olen varma, että olen jostain siitä juuri vähän aikaa sitten lukenut... No, eilen käytiin kissakasvattajan luona ja siellä oli kolme saunovaa kissaa. Eli vaikka hienoa "lämpötilataulukkoa" ei nyt löydy puoltamaan kissojen saunomista, niin ihan oikea elämä sitä puoltaa. Ei muuta kuin kaikki kissat mukaan nauttimaan, jos eivät pelkää löylyä tai raavi lauteita. :)