perjantai 13. maaliskuuta 2009

Kissapeli

Perditan jengin sivuilla oli mainio kissapeli.Tähän ei tarvitse panostaa rahaa.Riittää kun kotona on jotain teippiä, tyhjiä vessapaperihylsyjä ja jokin alusta.Perditan jengin pelialusta on tehty pahvilaatikosta.Minä löysin kakkualustan josta puuttui kupu, joten alusta jouti parempaan käyttöön.

Tässä pelilauta valmiina.Löytyi ainoastaan tuollaista mustaa pakkausteippiä, mutta näyttää toimivan tuossa hyvin.Ei muuta kuin kuivaruokaa noihin tötteröihin ja kissat paikalle.


Sofia ja Petteri ihmettelevät mikä ihme juttu tämä on.Herkkuraksut tuoksuu mutta niitä ei näy, epäilyttävää...


Löytyykö täältä.Ei ei, missä ne herkut piilee.


Petteri älysi ensimmäisenä homman idean ja napsi raksuja Sofian katsellessa ihmeissään vieressä.


Sonja ei oikeastaan noteerannut peliä mitenkään.Mutta katsotaan kun aikaa kuluu josko Sonjakin älyäisi tuon idean.


Loppujen lopuksi Sofia oli kuitenkin se innokkain kissa pelin kimpussa.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno kontrasti noi mustat teipit tossa valkosella alustalla :D
Meiän mamiki innostu tosta pelistä, mutta meillä ei oo noita tyhjiä hylsyjä, kun Topille laitetaan niihin herkkuja ja sit se repii ne :o
Me ei olla niin kauheesti noitten nappuloitten perään, että ennemmin noissa hylsyissä pitäis olla jotain märkäruokaa ;)
Hyvä Petteri, että tajusit ton jujun ekana, vaikka mami aina sanoo, että likat on poikia viisaampia niin nytpäs saiki pitkän nenän

Anonyymi kirjoitti...

Hehee! Mä tiesin, että siihen oli joku maaginen syy (eikä mikään laiskuus!) miksi vaan harpoin pahviroskapussini yli ulos lähteissä, enkä vienyt sitä roskiin. Juuri sopivat tarpeet tähän peliin :)

Villasukka kirjoitti...

Hih, meille kans! Tosin, voi olla, että Indy repii koko systeemin ja kumikin vetää teipit massuun... Yleensä Piki on sukkelampi tajuamaan kaikkea tällaista.

Villikissa kirjoitti...

Poju ja Tiikeri:Äiskäkin oli aivan ällistynyt kun minä poika tajusin tuon jutun ekana.Oli kuulemma ihan varma, että se on Sofia joka vie voitin.Saipahan sekin nenilleen, heh heh=D

Piisku:Sää varmasti aavistit, että noilla hylsyillä on vielä jokin tärkeä tehtävä edessään!

Villasukka:Onpahan sulla paljon tekemistä kun värkkäilet uusia kissapelejä=D

MarJa kirjoitti...

tosi hauska idea!

Villikissa kirjoitti...

MarJa:On hauska ja edullinen lelu kisuille=D

Elina kirjoitti...

Hyvä idea :) Itse olen tehnyt vähän samanlaisia pelejä koirille. Olen piilottanut herkkuja pienien kulhojen alle tai pahvisiin rasioihin, vessapaperirulliin yms. Kissat ovat pelatessaan vähän siistimpiä sillä koirillahan yleensä kaikki pahvinen menee silpuksi äkkiä (ainakin silloin kun ne keksivät, että herkut löytyy nopeiten nimenomaan repimällä pahvit).

Villakissa kirjoitti...

Onpa hauska idea, pitää kokeilla täälläkin! Luulen että ainakin Pikkis innostuu:-)

Joskus ollaan koitettu tehdä yhdestä vessapaprurullasta lattialla kieritettävä herkkupiilo-lelu. Molemmat päät suljettiin vaikka pahvipalalla, mutta sitä ennen rullan sisälle piilotettiin herkkuja. Sitten rullaan puhkottiin raksunmeneviä reikiä. Kissan ainakin kuuluisi kieritellä rullaa ja koittaa saada herkut sieltä ulos...:)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hauska juttu. Pitää het ens viikolla palgioida toi meillekin! Tassulle ei kauheasti uskalla napuja antaa sen vatsan toiminnan vuoks mut noihin vois laittaa vaan muutaman napun. Olis siinä Norjalaisella Metsäpöljällä taas vähän pohdittavaa:-)