torstai 12. maaliskuuta 2009

Ihana kortti ja kuulumisia

Tänään postipoika toikin monenlaista kivaa.Uusin Novita-lehti jota innolla alan kohta selailemaan.
Sain myös ANin tekemän kortin.Siis aivan mielettömän ihana kortti.Tuntuu uskomattomalta kun osaa tehdä tuollaisia ihanuuksia.Vaatii taitoa ja mielikuvitusta.Kiitos kiitos, olen tosi tyytyväinen tähän!


Maanantai iltana iski kurkkukipu ja kuume joka huiteli välillä yli 39 asteessa.Vaikka tänään onkin ensimmäinen kuumeeton päivä, olo on sen verran hutera, että taitaapi mennä tämä päivä kotona rauhallisesti oleillessa.
Aamulla heräsin siihen kun mies aukaisi makkarin oven ja kuvasi minua!!!Olin kuulemma kuorsannut niin isolla äänellä, että oli kuulunut olohuoneeseen asti vaikka telkkari oli päällä ja ääntäkin oli reilusti.Ja minähän en kuorsaa ikinä (paitsi muutaman kerran sairaana ollessa).
Mies on kova kuorsaamaan, eikä ole uskonut kuinka kova ääni siitä lähtee, joten olen todisteeksi videokuvannut sen .Olikohan tuo aamullinen kosto siitä!?!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ole nyt varovainen sen funssasi kanssa. Minulla ja monella muulla se heilahteli pois ja takaisin pari kuukautta. Eikä siihen ole lääkettä, kun on virusperäinen. Lääkäri sanoi että se paranee vain sairastamalla. Toivottavasti sinulla ei nyt ole se sama versio. Parane pian.

AN kirjoitti...

Ihanaa että tuli perille ja kiva että tykkäsit!! Flunssa on tosiaankin paranneltava kunnolla,ettei uusi!!Ota rauhallisesti muutama päivä!!:)

Omppumato kirjoitti...

Pikaista paranemista!
Kannattaa parannella rauhassa, ettei jälkitaudit iske.