torstai 19. maaliskuuta 2009

Plakaattia kahdesta suunnasta

Nyt on maailman kirjat sekaisin!Me ollaan saatu tämä plakaatti


kahdesta blogista, Susun Silmukat ja Timantti(salasanallinen)
Kiitos kiitos, kyllä me ollaan nyt niin iloisia.Tämä piristi mukavasti tätä päivää.
Petteri maukaisee kiitokset meidän kaikkien puolesta, miau mau.

Luen niin paljon kaikkia ihania blogeja etten voi valita niistä parhaimpia kun kaikki on omalla tavallaan ihania.Joten annan tämän kaikille joitten blogeja seuraan, olkaa hyvät!!!

Lisäys:Sain myös tällaisen kivan tunnustuksen Susikairan Akalta:

Ja tässä pätee sama kuin tuossa edellisessäkin tunnustuksess.Annan kaikille kivoille blogeille joita käyn seuraamassa, olkaa hyvät!

11 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Voi Petteri, oletkos sinä nielaissut taskulampun ;)

Omppumato kirjoitti...

Kiitos kiitos, nappaan palkinnon mukaani :).

Anonyymi kirjoitti...

Mui ! Mä en saa tota kommenttiboxia pelittämään...

Villikissa kirjoitti...

Baby Jane:Nyt pitäisi toimia

Villikissa kirjoitti...

Villasukka:Mahtaa noilla kissoilla olla aina lamppu päällä kun yrittää ottaa kuvia niistä.

Omppumato:Ole hyvä=D

Villasukka kirjoitti...

Ilun totinen - Ilu on Ilona blogista Ilun handu duunaa (vuodatuksen blogi), ihana kehräävä, värjäävä kansantaiteilija. Hänellä on myös pieni lankakauppa: Handu.fi. Siellä on välillä sukkalankaklubeja, kuituklubikin oli. Tämä totinen on yksiväristen (tai liki yksiväristen) sukkalankojen klubi. Aivan ihania lankoja!

Anonyymi kirjoitti...

Nyt sinulla on niin ihana tämä punainen pohja blogissasi, älä vaan vaihda sitä vähään aikaan . Sofia-kissakin sopii tuonne ylös niin mukavasti.

Villikissa kirjoitti...

Villasukka:Kävin kurkkismassa noilla sivuilla ja oli tosi ihania lankoja.Ei passaa kovin usein käydä ettei iske lankahimo!

Sude:Minä myös tykkään tästä punaisesta pohjasta.Se on Sonja joka on tuolla yläkuvassa.Sofian kuva on tuossa "I love comments"-pohjassa punaiseksi sävytettynä.Minusta siitä tuli hauskan värinen.Petterin silmät on tuossa selaaja-pohjassa.
Moni sekoittaa noiden tyttöjen nimet kun ne on niin samanlaiset=D

Nuutu kirjoitti...

Tietkö, en keksi millään mistä johtuu ettei meidän tekstit päivity luetteloon. >:/ Ilmeisesti ne ei päivity sitten kellään. Hermot menee pian. Args. Kun en tosiaan ole mitään muutoksia tehnyt lukijalistalle. Kumma juttu.

Nuutu kirjoitti...

Jippii, nyt taitaa taas toimia päivitykset. Johan se vaati koko päivän pähkäilyn ja lopulta kummia taikoja, mutta näyttäisi nyt olevan tuolla meidänkin uusin postaus ajantasalla :D

Nuutu kirjoitti...

No johan nyt näyttäis olevan jännää. Nythän meidän blogista ei ole sinulle päivittynyt mitään! Mutta esim piiskun blogiin uusin on nyt päivittynyt kuten pitääkin...