keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Hiusnaamio

Minulla on pitkät hiukset ja latvat aika huonossa kunnossa, mutta ei raski leikkauttaa kovin paljoa, vaikka hyvää se tekisikin, mutta mutta...
Kävimme Rajalla ja ostin HairStoresta WWW Infinité Moisture Repair Intensive-hiusnaamion, 500ml ja hinta oli 5 euroa. Näytti olevan nettimyynnissä hintaan 12 euroa.Minulla on ollut noita tehohoitoja jos minkä laisia, kalliitakin.Täytyypä sanoa, että tämä on hyvä tuote.Tuli tosi ihanan tuntoiset hiukset, pehmoiset ja hyväkuntoiset.Tätä kun muistaisi käyttää joka neljäs-kuudes pesu, niin hyvä olisi.


Käytän Tigin Bed Head Dumb Blonde shampoota ja hoitoainetta.Ostin netin kautta,osoitteesta lookfantastic , kun tulee paljon halvemmaksi, vaikka maksaa postikulutkin siihen.Tämä sopii hyvin hiuksilleni.
Ostin myös tuon Bed Head Superstar shampoon ja hoitoaineen, mutta tuo shampoo on minun hiuksilleni liian kuivattava.Saa mies käyttää pois.On varmaankin loppuelämäksi hänelle sampoota!

Tehtiin tyttären kanssa yhteistilaus ja tilasin itselleni Tigi honey&oatmeal shampoon ja hoitoaineen.Tässä vain odotellaan, että tulisi käymään täällä päin sieltä Turusta, niin saisi kokeilla noita tuotteita.No, viimeistään jouluna, jos saa kisulle hoitajan...


Sonjasta vielä lopuksi kuva.Nukkuu makoisasti raapimispuun päällä.

Ja herkuttelukuva myös.Mieheni tekemiä lättyjä, ihania!!!

2 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Tilattiin muuten noi loofantastic.com:sta. Toi honey&oatmeal on ihan huippua. Varsinkin sarjan hoitoaine.

Villikissa kirjoitti...

Jaa-a, täytyypä korjata tuo linkki ;)