sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Reissu ulkomaille

Tänään oli ohjelmassa reissu, oikein ulkomaille.Ruotsiin, Haaparantaan.Meitä lähti linja-autolla iso kasa naisia aamulla kello 9 Ruotsia kohti.Yhtään miestä ei ollut uskaltautunut mukaan.Mitähän ne oikein pelkää shoppailussa, sehän on niin mukavaa...

Ensin Ikeaan, josta tein tosi kivoja löytöjä.
Ostin kolme onnenbambua(muistaakseni tuon nimisiä).Bambun varsi laitetaan vain veteen ja siinä se kasvattaa lehtiä.Saapas nähdä miten kauan pysyy pystyssä tuo viritelmä.Siitä vierestä kun kävelee muutama karvainen otus, niin mahtaa olla pian lattialla.Mutta kokeillaan...

Pientä kivaa kotiin ja suklaatakin.Kuvassa osa ostoksista.


Ostin kuusi snapsilasia joulun pyhiä ajatellen.Olivat niin kauniita ja edullisia.Näistä on kiva ottaa lasillinen kermalikööriä ja ehkä toinenkin lasi.

Lopuksi käytiin Tornion uudessa ostarissa Rajalla.Jotain pientä kivaa sieltäkin löytyi.

Kuvia ei tullut otettua reissusta kuin kaksi, kun jäi kamera kotiin, eikä kamerakännyllä tule kovin hyviä kuvia.

Kissatkin sai tuliaisia.Ikean paperikassissa on kiva istuskella ja tiirailla maailmaa.Se rapiseekin niin kivasti.


6 kommenttia:

Helmi kirjoitti...

Mitäs pidit kauppakeskuksesta ja alueesta noin ylipäänsä?
T:torniolainen

Villikissa kirjoitti...

Kauppakeskus oli kiva paikka.Tosin oltiin siinä vaiheessa jo aikas väsyneitä, eikä jaksettu käydä kuin citymarketissa, Hairstoressa ja kahvilla.Pitää käydä joskus vielä uudelleen ajan kanssa.
Maisemia ei paljoa ehditty katsella, kun oli niin rajatusti aikaa ja piti aina ostosten jälkeen rynniä bussille, että ehditään taas seuraavaan paikkaan.Ensin käytiin Ikeassa, sitten jossain ruokakaupassa(olisiko ollut joku entinen Ica??) ja lopuksi vielä tuolla Rajalla.Jos olisi ollut omalla autolla, olisi ehtinyt katsella myös maisemiakin, kun ei olisi ollut niin kiire.
Sen huomasin, kun ilta pimeni, että oli tosi kauniit valot laitettu Rajalla ostarin vierelle, sellaiset keltaiset.Ja tosi hieno joulukuusi!

MarJa kirjoitti...

meillä ainakin nämä onnenbambut saivat äkkiä kyytiä kissoilta. Jatkuvasti löytyivät lattialta. Nyt löysin "kissavapaan" paikan bambulle, mutta ei ole kovin kaunis näky kun kaikki lehdet on mutusteltu.

Villikissa kirjoitti...

Sofia on kova tyttö mutustelemaan kukkia.Toivottavasti ei huomaa noita bambuja.Onko toiveajattelua?!?

Anonyymi kirjoitti...

Hei, olit käynyt miun blogissain, ajattelin tulla vastavierailulle ja kertoa, että laitoin blogiini siule pitkän kommentin uuteen kirjoitukseen. Käypäs lukemassa sieltä. Olen aika huolissani kaikista, jotka kertovat joko epäilevänsä samaa sairautta jota sairastan tai sitten ovat jo diagnoosin saaneet. Syystä, että kokemuspohjaa miula tästä alkaa olla aika kiitettävästi.
Mistäs päin sie olet, kun bussimatkan ootte Tornioon ja Haaparannalle tehneet. Itse asun Kemissä, enkä ole vielä Rajalla kauppakeskukseen ennättänyt :) Liian lähellä kai, tai sitten olen nyt ollut liikaa sairauden kourissa. Ei ole jaksanut. Piipahdapa uudemman kerran blogissani lukemassa mitä kirjoitin siule. Ihanaa joulunodotusta, ja toivotaan, että bambut selviävät edes tämän vuoden loppuun :D

Villikissa kirjoitti...

Kävin lukemassa ja kommentoimassa, kiitoksia sinulle.
Oulustahan me lähdettiin koko porukka käymään siellä päin.Oli kiva reissu, tosin väsyttävää tuo kaupoissa ramppaaminen.Taidan mennä uudemmankin kerran, mutta mieluummin omalla autolla , kun ei ole niin aikataulutettua se homma sitten.
Hyvää joulun odotusta sinullekkin=D