maanantai 15. joulukuuta 2008

Kissakuvahaaste 94: Halaus

Haasteena halaus. Siinäpäs onkin meille haastetta, kun nämä meidän junttikissat ei tykkää olla ihan vierekkäin.Se on varmaan tuo ikä mikä tekee sen, että tarvitaan tuota hajurakoa toiseen.
Onneksi on tullut otettu muunlaisia halikuvia kissoista.Olen aikaisemmin tehnyt jutun Petterin ja Kaverin halista, tästä voi käydä lukemassa.
Tässäpä olisi muutama kuva:


Sotku saa halauksen paketissa.

Ja tässä Sotku mieheni halattavana.


Petteri tyttäreni halauksessa.Kun tyttö asui vielä täällä Oulussa ja omassa asunossa, Petteri oli aivan myyty kun hän tuli meillä käymään.Tuijotti silmät palaen ja halusi lähteä mukaan.Pääsikin välillä käymään katsastamassa tytön asuntoa.Nyt näkee muutaman kerran vuodessa, mutta se palava katse on vielä jäljellä.

Tässä on kuva, jossa ollaan aika lähellä.Tuo on harvinaista herkkua, sainpas onneksi ikuistettua.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvinhän täällä on pullat uunissa. Haleja löytyy monin kappalein. Ei meilläkään vanharouva päästä nuoria lähelleen. Yhtenä päivänä Nanni yritti mennä samaan sänkyyn Napsun kanssa, mutta ei siitä seurannut kuin sanomista :)

Mira kirjoitti...

Paukku näyttää hirveen isolta tuossa mun sylissä. Toimispa teillä vielä se skanneri ni oisit voinut skannata tänne sen vanhan kuvan sofian ja petterin halista.

Villikissa kirjoitti...

Harmi kun en saa niitä vanhoja kuvia tänne kun ei enään ole sitä skanneria.Niissä on monta herkullista otosta.

Anonyymi kirjoitti...

Ranneketjun pallot ovat sellaiset joulupallojen punaiset ja hohtavat, talven pimeydessä näillä taidoilla kuvat eivät aina kerro oikeaa totuutta..
Hih, tein joulusiivoa blogissa ja keräsin tekeleet kollaasiin mutta kun kaikkia postauksia ei viitsinyt poistaa kommenttien takia, siksipä tuolta löytyy vähän muunlaisia kuvia välistä. Mutta en usko, että kissojesi kohtalo tuo on! Tai kyllä ne sieltä pois pudottautuvat viimeistään kun ruokakuppien enteilevä kolina alkaa kuulua ;)

Laitahan kommentti 1000-kisaan, niin olet mukana arvonnassa!