tiistai 16. joulukuuta 2008

Näin meillä nukutaan


Sonja nukkuu yön minun vieressä.Ensin käpertyneenä minun käden ympärille.Sitten herään yleensä yöllä, kun on ahdasta.Kissa on vetänyt itsensä poikittain minun pään viereen ja itse nukun aivan miehessäni kiinni, että kissa saa nukkua rauhassa.Onkohan tämä mennyt jo liian pitkälle, tuo kissojen valta!!!On ne niin suloisia, ettei raaski häätää vierestä pois.


Tässä sitä nukutaan vierekkäin, tumma ja vaalea.

2 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Tutun oloisia nukkumiskuvia. Meillä vaan on parhaimpina iltoina melkein taistelu herrojen välillä siitä kumpi pääsee tuohon käden päälle, lähemmäksi rintaani nukkumaan. Yön aikana ne useimmiten siirtyvät kauemmaksi, mutta toisinaan herään aamulla niin, että tyynyni on vallattu ja minä yritän jotenkin mahtua sinne seinän viereen. Ja noin joka toinen yö, Piki herättää keskellä yötä - se on käynyt syömässä ja kaipaa hetken rapsutusta tullessaan takaisin rinnalleni nukkumaan.

MarJa kirjoitti...

meillä on tyttö oppinut valtaamaan yön aikana minun tyynyn ja poika vie tilan jalkopäädystä. Itse nukun pienessä mytyssä ja olen joka aamu älyttömän kipeä sen vuoksi. Kissat valtaa maan :D