keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Uuden Vuoden toivotus


Kylläpäs vuosi menikin nopeasti.Tämä vuosi onkin ollut erilainen kuin yleensä muut.
Olin 24 vuotta samassa työpaikassa (!!!) ja tämän vuoden toukokuussa koko firma loppui kokonaan.Niin outo olo, kun en ole ikinä ennen ollut työttömänä ja sitä on ollut nyt seitsemän kuukautta.
Voipi sanoa, että tuli oikeastaan aika hyvään saumaan, kun olin muutenkin ajatellut alan vaihtoa.Johan se oli aikakin, kun olin noin monta vuotta samassa paikassa.Nyt on aikaa ajatella mitä sitä "isona" tekisi.Työvoimakoulutuksiin olen hakenut, mutta lähin on tällä hetkellä eka varalla.Niin lähellä kuitenkin.


Käsitöitä olen tehnyt oikein urakalla verrattuna siihen kun aika meni töitä tehdessä.Meinaa välillä olla hartiat jumissa kun neuloo niin paljon.Virkkausta ei minun hartiat ja ranteet tahdo kestää.

No, kissat ovat olleet tyytyväisiä, kun olen ollut enemmän kotona ja joutanut rapsutteleen useammin.
Lokakuussa aloitin tämän blogin pitämisen.En tosiaankaan uskonut, että kukaan jaksaisi lukea minun jaarituksia käsitöistä ja kissoista.Kiva kun olette jättäneet kommentteja, niitä on tosi kiva lukea.

Tähän väliin hieman selitystä noille pullokuville.Ostin itselleni uudeksi vuodeksi yhden pullon tuota kuvissa olevaa jouluomena siideriä ja yhden pullon granaattiomenan makuista siideriä.Ne saa riittää minulle.
Kuvissa on tosiaan vain yksi pullo, jota kierrätin kaikkien kissojen vieressä!

Oikein makoisaa ja railakasta Uutta Vuotta kaikille lukijoille ja kisuille
-Villikissa, Petteri, Sofia ja Sonja-

8 kommenttia:

Susikairan akka kirjoitti...

Mainio kuvasarja=D Oikein hyvää vuoden vaihdetta teille kaikille<3

Anonyymi kirjoitti...

Räiskähtelevää uutta vuotta koko poppoolle !

Sirpa kirjoitti...

Ihanaa uuden vuoden vaihdetta ja onnea tulevalle vuodelle!

Anonyymi kirjoitti...

Voi kiitos ja oikein hyvää Uutta Vuotta myös sinulle ja kisuille!! <3

Helmi kirjoitti...

Vastavuoroisesti toivotan sullekin, ja tietysti kissoille, oikein onnekasta uutta vuotta, paljon uusia kuvia ja neulomisinspiraatiota!

Nuutu kirjoitti...

Hyvää alkanutta vuotta myös teidän porukalle. :D

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta teille kaikille!
Eikä sitä nyt olis tarttenu niin vakuutella, että noissa kuvissa on se yks ja sama siideripullo, joka kissan kainalossa ja, että kaikenkaikkiaan niitä oli vaan kaks ;)
Me nimittäin huomattiin, aattona, että mamilla oli peräti kaks riviä siideritölkkejä kaapissa ja yhessä rivissäkin oli aika monta tölkkiä, niin kahessa rivissä oli sit vielä enempi :o
Mutta mamille ei saa kertoo, että juoruttiin ;)

Villikissa kirjoitti...

Heh, ei kerrota mamille=D
Voinpa tässä kuitenkin kertoa,että piti maistella noiden kahden pullon lisäksi myös jonkin verran myös punaviiniä ja vaniljan makuista konjakkia.Mutta ei kerrota kaikille, sshhh...