maanantai 3. marraskuuta 2008

Kissakuvahaaste 88: Yksinkertainen

Kaivelin kuvia kissakuvahaasteeseen ja löytyihän niitä yksinkertaisia kuvia.



Vaikka tämä kuva on tosi huonolaatuinen (otettu kamerakännyllä), oli aivan pakko laittaa tähän, kun kuvaa aihetta tosi hyvin.Molemmilla, Sonjalla ja pehmolla, on aika yksinkertainen olotila (Sorry, Sonja) ilmeestä päätellen.



Petterin aivot nollattu unta varten.Mitä sitä turhaan murehtimaan.Uni maistuu parhaiten, kun on yksinkertainen olotila.



Kuvaa katsoessa pitää kyllä miettiä, kuka on yksinkertainen, Sofia vai emäntä, joka on laittanut kissaraukan nukenrattaisiin.Pitää sitä muka hauskana ideana!?!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä, että kukahan se yksinkertainen on, hih !

Anonyymi kirjoitti...

Aika pieni toi eka kuva, eikä suurentunu klikkaamallakaan, että ei oikein saatu selvää teiän ilmeistä tai muustakaan, vaikka kuinka yritettiin tihrustaa ;)
Tosta Petterin kuvasta tykättiin, kun se näytti just siltä, mitä siinä lukiki, että Petterillä on tyhjät aivot...eiku siis nollatut aivot ;)
Me sanottais tosta vikasta kuvasta, että taitaa olla molemmat yksinkertasia sekä kuvaaja, että kuvattava...Kuvaaja siks, että on tunkenu ton kissan tohon nukenrattaisiin ja kuvattava siks, että on jääny siihen ja näyttää vieläpä tyytyväiseltä ;)

Viipukka kirjoitti...

Meidän kissa on kai astetta yksinkertaisemi, kun aikoinaan meni ihan vapaasta tahdosta nukenrattaisiin! =) Hauska kaveri teillä!

Villikissa kirjoitti...

Yritin suurentaa tuota eka kuvaa, mutten osannut, joten koettakaa saada selvää.
Sofia oli rattaisa vain niin kauan, että sain kuvan otettua, sitten luikahti äkkiä piiloon, etten laittaisi uudelleen.Mutta sainpas kivan kuvan aikaiseksi=D