tiistai 11. marraskuuta 2008

Koristekengät

Jokaisella naisella on varmaankin kengät, jotka on pitänyt ostaa, vaikka ei niitä voi pitää, kun ne ovat:
-liian pienet
-liian isot
-liian kalliit pidettäväksi
-tai kuten nämä kuvassa olevat, liian korkea kanta
Mutta kengät on pitänyt ostaa kaikesta huolimatta, kun ne ovat niiiiiiin ihanat.
En ole pitänyt näitä kenkiä kertaakaan.Ne ovat vain olleet koristeena, kun ovat niin ihanat.Olen kyllä ajatellut joskus laittaa jalkaan, kun pääsen auton kyydillä oven eteen, eikä kengillä tarvitse paljoa kävellä.Voi vain hienosti sipsutella hakemaan drinkin ja istua jalka toisen päällä sirosti ja heilutella toista jalkaa.


Otin myös kuvia kengistä jalassa.Kuvat otettu peilin kautta.Huomasin, että pitäisi ehkä pestä peilit, kun näkyy kaikennäköistä likaa tuossa kuvassa olevan.Laiska emäntä!!!Minulta löytyy myös kahdet korkeakorkoiset saappaat, joita olen pitänyt vain muutaman kerran, kun en oikein osaa niillä kävellä.Mutta voinpa niitä kuitenkin ihailla!

Nyt kaikki miehet HILJAA eikä naureta, nämä ovat vakavia asioita!!!

2 kommenttia:

Pirena kirjoitti...

Voi hitsi kun löytyi taas mielenkiintoinen blogi. Kissat ja neuleet ja punainen väri. Meidän Minttu-kissamme on just niinkuin teidän Petteri, ihan samanvärinen. Mahtaako luonteetkin olla samat, Meidän on paha kuin villikissa, vaikka on pienenä otettu äitini hoivista. Onpas sanavahvistus: perse.

Villikissa kirjoitti...

Petteri oli pienenä aikamoinen pippuri, vieraat ei saaneet koskea siihen tai tuli kynsille.Mutta nyt vanhempana on tullut aikas nössöksi tuo poika.Tulee itse oikein tyrkylle rapsuteltavaksi, kun vieraita sattuu käymään.