keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Furminator


Tänään posti toi odotetun paketin.Ostin huuto.netin kautta Furminatorin.Tuli postikuluineen maksamaan 27e.Myyjä on saksalainen, ilmeisesti jokin liike.Maksaa täältä Suomesta ostettaessa kuulemma halvimmillaan noin 37e eli säästin jonkin verran.
Laitetta on kehuttu kovasti, joten päätin sen myös kissoilleni ostaa.Hyvin varovasti harjailin sillä kahdelta lyhytkarvaiselta turkkia.Karvoja lähti mukava kasa.Lähtee kuulemma irronnut alukarvakin eikä katko karvaa.Googletin tuon Furminatorin ja lueskelin juttuja.Yhdessä blogissa kirjoittaja oli kokeillut laitetta itselleenkin, ihan vain testatakseen katkooko karvaa, eikä kuulemma sitä tehnyt.Itselleni en kyllä tuota uskalla tehdä.Luoja on suonut hiuksia sen verran ohuesti minun päähän, etten uskalla kokeillakaan, mitä tekee.



Petteri oikein nautti tuosta käsittelystä.Antoi harjata häntääkin, mitä ei kyllä yleensä anna harjata, sähisee jos siihen koskee vähääkään.


Sofia on aina tykännyt olla harjattavana, joten tykkäsi myös tästä laitteesta kovasti.Ja karvaa lähti.

Kokeilen laitetta illalla pitkäkarvaiseen Sonjaan.Sonja ei tykkää ollenkaan olla harjattavana, joten tarvitsen kaverin tuohon tehtävään.Kirjoittelen illalla lisää, miten onnistui harjailla pitkiä karvoja.


------------------------------------------------


Sonja on nyt harjattu.Ei viitsitty harjata kovin kauaa, kun ei tykkää siitä touhusta.Saatiin kuitenkin tuollainen kasa karvoja aikaiseksi.Voi sanoa, että onnistuu myös pitkäkarvaisten kissojen harjaus niin kuin lyhytkarvaistenkin.
Aikas yökön näköistä tuo kasa, mutta eipäs ole nyt lattioilla pyörimässä.

5 kommenttia:

sea kirjoitti...

Näyttää tuo kasa itseasiassa ihan ihmisen hiuksen kasalta. :D

Pipari kirjoitti...

oi ihana:D minäkin tahdon nasulle ja minille!

Anonyymi kirjoitti...

röllö heittää oudon haasteen vilikissoille, käykää hakemassa blogistani :)

MarJa kirjoitti...

uskomatonta! miksei mulle oo kukaan ikinä kertonu tämmösestä!

Villikissa kirjoitti...

Olen huomannut, että kun tuolla harjailee kissan turkkia, siitä tulee
tosi kiiltävä ja sileä.Ja sitten on tosiaan uskomatonta kuinka sitä karvaa lähtee...