torstai 12. helmikuuta 2009

Petterin 7 totuutta

Baby Jane haastoi osallistumaan tällaiseen kivaan juttuun:
"Tämä on koirablogeja kiertänyt haaste, ja teemaltaan paljasta 7 kpl totuutta itsestäsi. Haaste osoitetaan aina koiralle tai kissalle. Eli koirasta tai kissasta 7 totuutta, ja kirjoitettuna, kuten koira tai kissa itse vastaisi ja kertoisi. "
Nyt on petterin vuoro osallistua haasteeseen ja kertoa 7 totuutta itsestään.


  1. Kuten tuo videokin todistaa, olen kova poika nukkumaan.Nukun ainakin 20 tuntia päivässä(niin ainakin äiskä väittää) eikä tee tiukkaakaan.Voisin nukkua enemmänkin, mutta pitäähän minun syödä välillä ja saada muutama rapsutuskin.
  2. Tykkään ruuasta.Niiiiin kovasti, että kun ruoka-aika lähestyy, eikä ruokaa näy kupissa, niin aloitan kovan maukumisen.Mitä pitempi aika, sen isompi ääni.Ja ääni kuulostaa siltä kun sanoisin "Aauuu aauuu"Tekee ihan kipeää kun on maha tyhjä.
  3. Minulla on mahtava henkäys.Jopa niin mahtava, että minua ihan pelätään kun henkäisen jotain ihmistä päin.Olen kyllä käynyt lääkärissä poistattamassa hammaskiveä ja lääkäritäti sanoi ettei tarvi enään käydä kun on jo tuota ikää, mutta voin sanoa että löyhkä on aromikas.Saapahan ainakin ei toivotut silittelijät kauemmaksi.Niih!
  4. Tykkään kovasti kaikista leluista joissa on rengas.Hiuspompulat on parhaita.Mun äiskä on tehnyt mulle oman renksulelun vihreänä ja punaisena.Niillä leikin kun jaksan.
  5. Olen kova poika ja kiusaan välillä noita mun kissakavereita Sofiaa ja Sonjaa.Hiivin hiljaa selän taakse tai oven taa piiloon ja hyökkään esille.Sonja pelkää minua silloin kun teen tuollaisia jekkuja, mutta Sofialta saan yleensä kovan läksytyksen, pakko myöntää.Vaikka oon kova poika, on minun pakko myöntää, että Sofia on sittenkin pomo.Ottipa voimille tuo tunnustus, hohhoijaa.
  6. Tykkään juoda vettä vesihanasta.Aina kun joku menee vessaan, meen perässä ja vaadin saada vettä ja äkkiä.Ei oo äiti muistanut kiillottaa hanaa kuvaa varten, joten paljastetaan tuokin siivottomuus kaikelle kansalle.Kuvan oton jälkeen se meni äkkiä peseen koko vessan.Syyllisyydentunto alkoi vaivaamaan, heh heh.
  7. Tykkään kovasti ulkoilla...parvekkeella, mutta en pakkasella, vaan lämpimällä ilmalla.Nukun auringonpaisteessa.Käyn joskus etuoven kauttakin ulkona nuuskimassa ovenedustaa.Se on mielenkiintoista, mutta loppuu yleensä siihen jos joku ihminen kävelee siitä.Meidän koti on luhtitalossa, joten siitä on melkoinen trafiikki koko ajan.Häiritsevät mun nuuskimista, kehtaavatkin!!!
Tämän kivan haasteen voit napata mukaasi tästä.Ilmoita kuitenkin minulle, niin voin käydä kurkkimassa sinun totuuksia.


3 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Hih ku naurettiin Timon kans tolle videolle! :D

MarJa kirjoitti...

tein tän mukaillen omistani :)

Anonyymi kirjoitti...

Toi video oli mainio!!! =D