maanantai 23. helmikuuta 2009

Kissakuvahaaste 102: Vihje

Jos sanotaan, että ihmisistä naiset ovat vihjailun mestareita niin osaavat sen jalon taidon kissatkin sukupuoleen katsomatta! Jos hienovarainen vihjailu äänellä, eleillä tai tuijottelulla ei mene omistajan jakeluun voi vielä aloittaa suorantoiminnan mallinkin.

Vihje Sofian sanoin kuvailtuna:

"Asetunpa tähän koneen eteen, josko se äiti vähän rapsuttaisi minua.Siitä edellisestä rapsutuskerrasta on liian kauan.Tuota konetta vaan rapsuttelee, mrrr!"


"Ei vielä tapahdu mitään.Pitää mennä vähän lähemmäksi."


"Ei huomaa, ei.Alanpa tuijotteleen sitä, josko sitten onnistuisi."


"ÄITI, mä tarvin RAPSUTUSTA!!!"10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voin lyödä vaikka vetoa, että tuo kuvasarja päättyi rapsutuksiin :)

Mari kirjoitti...

Vihjettä vihjeen perään, kyllä tuon jälkeen on jo ansainnut ne rapsutukset! :D

Anonyymi kirjoitti...

Varmaan sai rapsutukset. Ja jos ei vieläkään, meillä Nanni istuu näppäimille ja ne alkaa piiputtaan, silloin alkaa palvelu pelata ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka Villikissa sait Suden kommentit läpi. Olen käynyt viisi kertaa, yrittämässä, eikä se hyväksy varmistus tekstiä. Harmi vain, kun olen ruukannut käydä jokaisen kissakuvahaasteen kommentoimassa.

Villikissa kirjoitti...

Kävin itsekkin kurkkaamassa eikä näköjään toimi.Voipi olla vain hetkellinen vika.Mulle kävi myös samoin kun yritin kommentoida jonkin blogiin, mutta sekin alkoi toimimaan seuraavana päivänä.Yritä vaikka huomenna uudelleen.

Nuutu kirjoitti...

Noin selvää vihjailua ei voi kyllä olla huomaamatta.:D

Anonyymi kirjoitti...

Aika kauan Sofia joutu sitä rapsutusta oottaan, kun piti hivuttautua aina vaan lähemmäks ja lähemmäks, ennenku se tais onnistua :)
Tosta ilmeestäkin sen jo näkee, että mitä Sofialla on mielessä :)

Meillä ei ainakaan olu tänä aamuna mitään ongelmia kommentoinnissa Suden blogiin :)

Anonyymi kirjoitti...

Ääh, unohtu sanoo, että sulla on uus hieno tausta :)

Villikissa kirjoitti...

Kiitoksia kaikille kommenteista.
Tykkään itsekkin tosi paljon tästä taustasta.Sehän löytyy sivuilta "Keisarin uudet vaatteet".Kuva sopii ajankohtaan, kun täällä on paljon lunta ja aurinkokin jaksaa näyttäytyä.Kuvakollaasin tein eilen otetuista kuvista ja tykkään siitäkin=D

PS:Sofia sai rapsutuksia tuommoisen kerjäämisen jälkeen;)

Heli S. kirjoitti...

kiitos kommentista! "rapsuta minua näppäimistön sijaan!"-vihje on meilläkin hyvin yleinen ja jostain syystä täytyy aina kävellä näppäimistön päällä vaikka mahtuisi kiertämään. :)