torstai 5. helmikuuta 2009

Hyvä uutinen

Sain Bemarylta haasteen laatia hyvän uutisen kuvasta.

Haasteen ohjeet kulkevat tätä rataa:

1) Valitse jokin omista kuvistasi uudeksi haastekuvaksi.
2) Kirjoita kuvasta hyvä itse keksimäsi uutinen.
3) Julkaise kuvasi ja uutisesi. Haasta muita.
4) Tämä on leikkiä.


Katselin tänään eduskunnan kyselytuntia ja sieltä kuulin oikein hauskan jutun.En muista kuka kansanedustaja oli kyseessä, mutta hänen aiheena oli Päiväunet.Hänen mielestään nykyajan ihmiset tekevät liikaa töitä.Sen seurauksena tulee vain riitoja/avioeroja/stressiä/väsymystä.Ratkaisuksi tähän hän ehdotti päiväunipakkoa.Unoset voisi nukkua kello 12-15 välillä tunnin verran.Työpaikat ja työntekijät voivat itse valita tuon ajan välillä sopivan ajankohdan.
Tästä aiheesta keskusteltiin paljon ja monella oli mielenkiintoisia vastauksia, mutta suurin osa oli samaa mieltä aiheen aloittajan kanssa.Salissa näkyi harvinaslaatuista virkeyttä ja iloisuutta kansanedustajissa.Ilmeisesti aihe oli niin mieluinen monelle.Solmiota löysättiin ja istuma-asentoa vaihdettiin rennommaksi aiheen siivittämänä.Harvinaisia naurun äännähdyksiäkin myös kuultiin.
Tietenkin tämä aiheuttaisi monelle työpaikalle hieman kustannuksiakin, kun pitäisi hommata sohvia tai muita rentoja unipaikkoja.Mutta työntekijät voisivat tässäkin auttaa, kun voisivat vaikka tuoda kotoaan oman tyynyn, niin olisi oikein makoisat unet tutun ja turvallisen tyynyn päällä.
Tätä ilosanomaa pitääkin alkaa levittämään, että lakialoite menee varmasti läpi.En kyllä epäile yhtään, kun katsoin kansanedustajien pilkkeitä silmäkulmissa.

------------------------------------------------------------------
Voisinpa haastaa tähän mukaan Villivadelman


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää huomenta sinullekin! Kivaa lähteä hymyssä suin töihin. Taidankin laittaa putiikin oveen lapun - Suljettu Päikkäreiden ajaksi:-)

Anonyymi kirjoitti...

Vuodatus pätkii joten pitää vastata kysymykseesi tänne. eli tavallaan tein niin kuin lupasin mutta se on niin nolo juttu, etten kehtaa kertoa näin julkisesti...

Bemary kirjoitti...

Mä kannatan tätä uudistusta aivan sataprosenttisesti! :p Maistuis se uni mullekin pitkän päivän keskellä.