tiistai 19. toukokuuta 2009

Kissakuvahaaste 110: Taso

Kissakuvahaasteessa tällä kertaa aiheena on taso. Kissat tuntuvat löytävän kodistaan niin sallitut kuin kielletytkin tasopinnat ja siksi kuvia niin hyvistä kuin pahoistakin tasoista löytyy.

Sofia tähyilee keittiöjakkaran päällä tuuletusikkunasta ulos."Muuten hyvä taso, mutta saisitte avata tuon isomman ikkunan niin näkisi paremmin" Sofia tuumailee ihan selvästi.

Tässä tasossa majailee aina joku kissa kun äiskä on koneella.Iskän aikan ei siinä olla tai tulee äkkilähtö.

Petteri esittelee ainakin kaksi lempitasoaan.Ensiksi sohva.Huomatkaa hyvin peitelty sohva.Ensin vanha sängynpeite ja vielä matto.On sen verran jo ehditty teroitella kynsiä uudehkoon sohvaan, että on parempi pitää kaikkea mahdollista suojana vaikka ei niin kaunis olekkaan.

Ja Petteri on vuorostaan tässä tasossa tietokoneen edessä esittelemässä komeaa tassuaan.

Tiskipöytä on nykyisin Petterin lempitaso.Siinä odotellaan josko joku viitsisi laittaa vesihanaa tippaseen niin janoinen kissa saisi vettä.Huomatkaa Petterin toooosi pitkä kieli.Kieli on esitelty myös tyttäreni kirjoittamassa blogissa "Alla punaisen sateenvarjon"6 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Voi noita kisuleita. :)

Villikissa kirjoitti...

Tupuna:Eikö olekkin niin suloisia;)

Poju ja Tiikeri kirjoitti...

Siis mitä järkee on laittaa kissalle tuoli ikkunan eteen ja sit pitää noi kaihtimet kiinni...Kyllä ihmisillä on järkee :o
Teilläkin on näköjään noita nettiriippuvaisia siis muitaki, ku ihmisiä ;)
Meilläki olis ollu toi sohvataso yhtenä vaihtoehtona niinku Petterilläki, mutta olis tullu liikaa kuvia niin ei sit laitettu sitä..
Ja toi sama juttu on meilläki, että sohva ja nojatuolit on peitelty räteilllä ja sit, ku joku tulee kylään niin mamilla on kauhee kiire repiä ne pois :D
Heh, Petteriki on koukussa tiskialtaisiin :)

Villikissa kirjoitti...

Poju ja Tiikeri:Sanokaas muuta!Ei noita ihmisiä aina jaksa ymmärtää!Pitävät ikkunoita kiinni ja ostavat niin "hienoja" sohvia, ettei ne kestä kissojen pieniä kynsienteroitusoperaatioita!

Zilga kirjoitti...

Kyllä nämä veitokat tasonsa hakevat ja löytävät, mutta niiiiin ihania otuksia.

Sonja kirjoitti...

*lol* Mikähän siinä on että emännät ei juurikaan välitä vaikka kissa istuisi näppäimistön päällä silloin kun nettiä selataan? Meilläkin kissat saavat kyytiä kun erehtyvät hyppäämään pöydälle/muuten tielle väärän henkilön valvonnassa. Ihmekkös että ne ei mitään tottele kun yritän vähän komentaa ;)

Mutta siis, oli taas hauskoja kuvia. En osaa valita suosikkia!