maanantai 11. toukokuuta 2009

Matkalaukkukissat

Mahtaa kaikki kissat tykätä makoilla laukkujen ja reppujen päällä.Lenni ja Tommi esittelivät blogissaan laukkujen päällä makoiluaan, joten tässäpä olisi myös meidän kahden kissan makoilua tyttären matkalaukun päällä.
Ensiksi Petteri suorittaa perusteellisen pesun ja sen jälkeen voikin vaipua makoisaan uneen.

Sitten kuvia Sonjan makoilusta matkalaukun päällä.Hyvin maistui unet hänelläkin.

9 kommenttia:

Katarimaria kirjoitti...

Yleiskissamainen tapa tuokin :) Meillä nukutaan myös laukkujen sisällä mikäli sinne vain kissa mahtuu ja pääsee. Se on kiva jos on pakannut illalla valmiiksi ja jättänyt kassin auki ja sitten aamulla on kaikki vaatteet kauniisti karvaisia. Eipähän tule matkan aikana elukoita ikävä :D

Tupuna kirjoitti...

Mikäs sen mukavampi paikka. :)

Susu kirjoitti...

Taitavat olla oikeita reissukissoja:-) Meillä läppärilaukku on hyvä nukkumapaikka. Onkohan laukuissa joitain taikaa?

Kuovi kirjoitti...

Heippa! Kävinpä minäkin täällä vastavuoroisesti kurkkimassa :D Hurjan suloiset kissat sinulla <3 Ja minäkin olen muuten Oulusta kotoisin, tosin asunut jo vuosikausia muualla ;)
Tosi kiva oli myös tuo cbox-laatikko, joka sinulla on tuolla sivupalkissa, pitipäs minun heti matkia ja käydä luomassa itsellenikin oma sellainen! Seuraavaksi sitten täytyykin tutkia, miten se mahtaa toimia :D

Minulla on jo valmiiksi bloggerissa profiili tällä Kuovi-nimellä niin en viitsinyt sekaannuksenkaan uhalla sitä muuttaa, joten kommentoin tänne nyt sitten tällä nimimerkillä...

Terkkusin Juuson Oman Blogin Mari

Nuutu kirjoitti...

Meilläkin kaikki laukut ja reput on kyllä niin pop. Ollaan päällä, alla ja sisällä. Liekö se sitten syynä kissojen laukku innostukseen, että niissä on aina jotain outoa hajua mitä reissuilta mukana kannetaan. :)

Zilga kirjoitti...

Kissat ovat riemukkaita eläjiä, ne tutkivat kaiken erilaisen talossa ja vissiin tavallaan merkkaavat tai hyväksyvät sen esim. nukkumalla sen päällä.
Kissaihmisenä kissaihmiselle haluan antaa sydänhuomion. Jos tahdot, hae se blogistani

Palaga kirjoitti...

Ihania kuvia! Unet näyttävät oikein makoisilta :D

Mirja kirjoitti...

Näin jossain (moderncats-sivustolla?) kuvan kissalle tehdystä matkalaukkupesästä. Matkalaukkuun oli laittu jalat ja sisälle oli tehty kauniisti pehmustettu nukkumapesä kissalle. Katselin jo tuossa kirppareilta laukkuja, että josko itsekin väsäisin moisen.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Meillä Juuso-kissa tapaa nukkua lasten reppujen päällä, ne kun aina ajelehtii lattioilla. ;o)