keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Keltainen pussukka


Vierailin Villisillin sivuilla ja siellä oli kaikkea kivaa retroaiheista käsityötä.Villisilli hyödyntää tekemissään käsitöissä ihania kankaita, vetoketjuja, nappeja, laukun kahvoja ja kaikkea mitä löytyy esim. kirpputoreilta.
Ihastuin Villisillin tekemään kelta-valkoiseen pussukkaan ja halusin sen omakseni.Sovittiin treffit kaupungille ja nyt olen hienon pussukan onnellinen omistaja.Tässä kelpaa kuljettaa kouluun kynät ja kumet ja sekaan voipi heittää vaikka huulirasvan ja -punan, mitkä ovat naiselle tosi tarpeellisia.
Olen tosiaan päässyt opiskelemaan noin vuoden mittaisen työttömyyden jälkeen, joten pussukka on nyt tosi tarpeellinen minulle.

8 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Vihdoin löysit itsellesi penaalin! :D

Villikissa kirjoitti...

Niinpä, olen tosi onnellinen tästä pussukasta.Se on niin söpö:)

Omppumato kirjoitti...

Kiva pussukka.
Onnittelut opiskelemaan pääsyn johdosta!

Villikissa kirjoitti...

Omppumato:Kiitos.Olen opiskellut viimeksi nuorena, joten näin aikuisiässä se tuntuu aika rankalta.Aivot käy ilmeisesti ylikierroksilla=D

Villisilli kirjoitti...

Oi, ihana lukea, että olet pussukasta noin iloinen :) En hoksannutkaan muuten kertoa, että pussukkaan oli säilötty sinua varten iso tuulahdus tsemppiä opiskeluja varten.. ja se ei hupene käytössä ;-)

Susu kirjoitti...

Kiva pussukka! Tsemppiä opiskeluun. Se mitä vanhemmalla iällä opiskellessa on muita enemmän on elämänkokemus - siitä on usein hyötyä kun teorioita soveltaa käytäntöön.

Villikissa kirjoitti...

Villisilli:Kiitoksia sinulle kovasti ihanasta pussukasta ja pussukan sisällöstä.Kiva tietää ettei sisältö lopu kesken:)Sitä sisältöä tarvitaan nyt kovasti;)

Susu:Kiitoksia.Elämänkokemusta on kertynyt vuosien varrella;)

Lendi kirjoitti...

Onnea opiskeluun :D

On muuten ihanan piristävä väri penaalissa. Keltainen stimuloikin hyvään opiskeluintoon ;) Siksi sitä kylvettiin mielellään pieninä annoksina lastenhuoneissa, kun vielä työkseni sisustus hommia tein.