perjantai 18. syyskuuta 2009

Uusi harrastusko?

Sukkasato innoittaa tekemään oikein urakalla sukkia! Nyt tein joogasukat:

St Denis

Joogaa en kyllä harrasta. Mutta torstaina aloitin aivan uuden harrastuksen, itämaisen tanssin, johon voisin hyödyntää joogasukkasia. Itämainen tanssi on kiehtonut minua pitempäänkin, mutta en ole ennen pystynyt aloittamaan noita tanssikursseja kun tein vuorotyötä. En olisi päässyt välttämättä kaikille tanssitunneille. Mutta kun olen nyt koulussa ja iltaisin on vapaata, on hyvä sauma aloittaa uusi harrastus.
Tykkäsin kovasti tuosta tanssista, vaikka minusta tuntuu, että näytin aivan siipiä räpyttelevältä harakalta siellä. :) Mutta eihän kukaan ole seppä syntyessään. Jospa minusta vielä kehkeytyy viehkeästi lanteita keikutteleva tanssija(epäilen kyllä kovasti)!


Sude haastoi minut kuvaamaan kirjahyllyni. Kirjat olen siirtänyt makuuhuoneen puolelle, kun niitä tuppaa kertymään niin paljon. Kirpputorilla käydessä ostan aina vähintään yhden kirjan, vaikka päätän etten enään niitä osta ennen kuin entiset kirjat on luettu.
Tässäpä olisi osa kirjoista kuvattuna. Loput löytyy ympäri asuntoa. Tällä hetkellä lukulistalle kuuluu pääasiassa jännäreitä, mitä jännempiä sen parempia. Ja tietenki käsityölehtiä ja -kirjoja löytyy kirjahyllystä. Ja olohuoneen pöydältä, sohvalta, tuolilta, ruokapöydältä...

7 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Ompas sulla siistit hyllyt. Etkös tulis meillekkin siivoomaan :)
Kiva kun olet aloittanut napatanssin. Minäkin sitä jonkun verran osaan, sekun sopii kaikille ja on tosi hyvää jumppaa ja musiikki on tosi mukaansa tempaavaa.

Villikissa kirjoitti...

Sude: Vai siistit! Ajattelin ensin, että järjestelen kirjat, mutta eihän se olisi ollut todellinen kuva, joten on otettu siistimättä. Ja kuvattu niin ettei pölyt näy, ainakaan kovin hyvin. ;)

Famu falsetissa kirjoitti...

Tanssin harrastaminen tekee hyvää vartalolle, aivoille ja mielelle.

Omppumato kirjoitti...

Kivat sukat. Tuo vihreän sävy on minusta kaunis. Vatsatanssi on varmasti oikein mukava ja terveellinen harrastus, ja nuo sukat sopivat siihen hyvin. Taidanpa itsekin neuloa samanlaiset sukat joululahjaksi vatsatanssia harrastavalle ystävälleni :).

Villisilli kirjoitti...

Onnea uudesta harrastuksesta! Voi miten kuulosti mukavalta. Tärkeintä on, että itse tykkäät :)

varjoyrtti kirjoitti...

mitäpä niistä lanteista jos siintä kehittyy nuin komiat sukat :D

Bluemama kirjoitti...

OOH! Ihanat joogasukat! TAhtoo kanssa!