keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Perunalaarin täydennystä

Sukkasadon Perunalaariin ensimmäiset tekemäni sukat.

Lidlin ohutta "Sirmione" sukkalankaa. Tykkään väristä ja langan laadusta, joten otan nämä itselleni. Ihan vain perussukat, kun langassa on itsessään jo raidoitus valmiina. Huomaatte varmaan, että kuviointi ei mennyt oikein varpaiden kohdalta. Meinasin hakea langasta oikean kohdan, mutta ajattelin, että pieni kauneusvirhe tekee sukista täydelliset.

Toiset sukat Markka-langasta. Nämä eivät osallistu Sukkasatoon, kun aloittelin näitä jo ennen kuin sukkasatoa sai kerätä.

Sukan malli Novita lehdestä, kesä 2008 numero 73. Kivat pitsisukkaset. Markka langan väri on niin ihanan lila, saa nähdä raskinko antaa kellekkään, vai pidänkö nämäkin itselläni.

Seuraavaksi jotain tästä ihanasta Markka langasta. Langan väristä tulee mieleen minttusuklaa, minun lempparia.


Villa Lankalalta sain ihanan tunnustuksen. Perinteiseen tapaan annan tämän kaikille ihanille lukijoilleni, olkaa hyvät!


8 kommenttia:

Menina kirjoitti...

Kyllä noilla kelpaa tassutella syysiltoina, ihanat värit tosiaan :) Kaunis karvainen mallikin päässyt taustalle poseeraamaan :)

Omppumato kirjoitti...

Ihania sukkia! Minustakin on välillä mukava olla tasaamatta noita lankoja ja antaa sukista tai lapasista tulla reilusti oman näköisensä.

Kiitos tunnustuksesta :). Nappaan sen mukaani.

Famu falsetissa kirjoitti...

Kauniita ovat sukkasi. Pidin erityisesti ylemmistä. Ne jalassa näkee varmasti hauskoja unia;)

Villisilli kirjoitti...

Jestas mikä vauhti sukkien teossa! Sinä todellakin hallitset sen homman :) Ja epätasaraidoitus ei haittaa mittään, minun silmään jopa parempi niin :)

Sude kirjoitti...

Paljon kivemman näköiset nuo raitasukat, kun ei värit mene ihan samalla lailla. Persoonallisemmat :)

Susu kirjoitti...

Oletpas sinä ollut nopea! Mulla on vasta eka sukka valmis... Musta noi raitasukat on just hauskoja kun ne raidat menee miten sattuu. Ihanat värit molemmissa sukissa!

Villasukka kirjoitti...

Niiden Wollmeisen lankojen kanssa on käytävä ostoksilla samoin kuin Markkalangankin kanssa. Oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja sukkelat sormet. Eli kannattaa tarkkailla "In Stock" -listaa ja joskus sattuu (perjantaiaamupäivisin tai joskus muulloin pari kertaa viikossa), että siellä onkin jotain! Ja ne katoavat käsittämättömän nopeaa vauhtia, joskus jopa omasta korista häviää.

Pikku Possu kirjoitti...

Kivan näköisiä sukkasia :)
Ja aivan ihanan väristä tuo Markka-lanka mikä seuraavaksi vuorossa, kateellisena täällä sitä vaan ihailen :P
Kivoja ovat kissakuvatkin, hauska katsella kun kissoista tykkään mutta en voi itse tällä hetkellä lemmikkiä ottaa, pitää vain nautiskella toisten lemmikeistä :D