keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Koulupäivä kukka-asetelmien kera

Minulla on koulussa valinnaisena aineena viherkasvien hoitoa. Siihen liittyy myös kukka-asetelmien tekoa. Ei tarvitse olla mikään alan ammattilainen, mutta osata kuitenkin tehdä tilaan sopiva asetelma. Tänään harjoiteltiin. En ole ennen tehnyt minkäänmoisia juttuja kukista, mutta kerta se on ensimmäinenkin.

Yllä olevasta kahden tulppaanin asetelmasta tykkäsin eniten. Siihen piti muotoilla niin minua oleva kukkanen punaisesta ja vihreästä kuidusta ja pikkuinen käpy keskelle.

Jaaha, mitähän tästä sanoisi. Ruusu siinä on.

Ja täältä löytyy hyasintti.

Kranssi a la Villikissa. Hih, ei kovin kaksinen mutta ehkä laatu harjoittelulla paranisi. Voipi olla, että laitan ulko-oveen tai vaihtoehtoisesti vien Sofian haudalle.

Ja lopuksi äidin oma sutturan tussukka, aina siellä missä minäkin.

7 kommenttia:

Kuovi kirjoitti...

Meidän blogissa olisi teille tunnustus, jos haluatte noutaa itsellenne :)

Pirjo kirjoitti...

Asetelmasi ovat kauniita - itse en yhtään osaa.
Aika söpö sutturantussukka!

Sude kirjoitti...

Oikeestaan tuo kranssi on hyvän näköinen

Susikairan akka kirjoitti...

Mie tykkäsin tuosta ruusuasetelmasta:) Ja nuo edellisen postauksen heijastimet, ihan koruista kävisivät! Ihania! Just tuommoisia pitäisi heijastinten ollakin, niin kauniita, että haluaa pitää niitä asusteena, eikä ns. välttämättömänä juttuna. Mulla saattaa helposti unohtua tavallisen heijastimen siirtäminen takista toiseen, mutta asusteita en jostain syystä unohda koskaan siirtää;D

Famu falsetissa kirjoitti...

Hieno tuo ylimmän kuvan muotoiltu kukkanen sekö koko asetelma. Minä saisin varmaankin aikaiseksi kutakuinkin samannäköisen kranssin, jos yrittäisi. En taida edes yrittää. Sutturan tussukka on ihanan värinen.

Marjut kirjoitti...

Hienoja asetelmia! Itse kaipaisin kyllä viherkasvien hoito -kurssia. Näyttävät ne harvatkin kukat niin kärsineiltä.

Susu kirjoitti...

Hurjan kauniita asetelmia. Mä tykkään eniten tuosta ruususta. Ja tietty Sutturan tussukasta:-)