keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Kissakuvahaaste 124: Oma tila

Kissakuvahaasteen aiheena on oma tila ja kuinka kissat sen toteuttavat. Kuinka paljon kissa tarvitsee tilaa itselleen ja onko paikka jossa se otetaan aina sama vai vaihteleeko tilanteen mukaan? Oman tilan valloitus ei tarvitse olla nukkumapaikka vaan paikka jonka kissa on selvästi valinnut itselleen melkeinpä yksinoikeudella.

Petterin ja Sonjan lempipaikka tällä hetkellä on äiskän vieressä.

Kun iltasella istahdan sohvalle katselemaan telkkaria ja neulomaan, on heti kaksi kissaa minun vieressä. Sonja nukkuu sylissä ja Petteri änkeää aivan viereen nukkumaan. Siinä on kaikilla leppoisa olla.

7 kommenttia:

illusiah kirjoitti...

Tällä hetkellä eläimettömässä elämäntilanteessa on ihana katsella sun kissoja. Sonja on ihan vienyt sydämen. (muistuttaapi vanhaa omaa)

Romulus kirjoitti...

Oi! Tuommoinen kissaläheisyys on niin parasta! Tuossa asetelmassa on niin ihana olla ettei siitä millään meinaa malttaa nousta.
Tää on yks niitä asioita miksi on maailman ihaninta omistaa kissoja :)!

Elisa kirjoitti...

Sinulla on ihanat lämpöpatterit vieressäsi. Mukavan näköistä ;)

Pirjo kirjoitti...

Näin pitää ollakin! Kissat tuntuvat kuitenkin pysyvän pois ihan neuleen päältä..

Zilga kirjoitti...

Tämä tilanne on meilläkin perin tuttu. Huomasin myöskin, että ilmat jäähtyivät. Viimeyönä sain nukkua kolme kissaa vieressäni :)

Susu kirjoitti...

Kylläpä näyttää lokoisalta olo koko porukalla. Meidän Taasukin on ihan viime viikkoina tullut sohvalle viereen. Onkohan poitsu tulossa aikuiseksi?

ArualMaria kirjoitti...

Kissa sylissä tai kainalossa peiton alla on kyllä ihmeen rauhoittavaa ja terapeuttista. Ja kyllähän se kehräävä karvakerä sylissä lämmittääkin mukavasti. :)

Meillä tosin ei onnistu ihan noin helposti neulominen, jos juniori on sylissä - sillä on vähän liikaakin viehtymystä lankoihin...