tiistai 23. kesäkuuta 2009

Parvekeulkoilua


Näin kauniilla ja lämpimällä ilmalla pitää kissojenkin nauttia kesäisestä ilmasta.Petterin tapaan siitä nautitaan parvekkeella.Siellä on turvallista pojan pötkötellä.Ei häiritse vieraat ihmiset, eikä toiset eläimet saatikka pelottavat autot.

Äiskän oma mammanpoika♥

10 kommenttia:

Poju ja Tiikeri kirjoitti...

Vaikka mekin ollaan mammanpoikia niin ei me olla koskaan tollain ulkoiltu, mutta se saattaa johtua siitä ettei meillä oo parvekettakaan :)
Petteri ottaa tosi rennosti ja meiän mami sanooki aina, että ulkoilu on tärkeetä ja ennenkaikkee terveellistä ja tossahan toi Petteri on sit terveellisesti ulkoilemassa :)

Villakissa kirjoitti...

Petterillä näyttää olevan tosi kiva, ihan oma ulkoilusoppi; kyllä tuolla kelpaa ollakin:-) Ja samaa mieltä on tämäkin kissojen emäntä, että parveke on hyvä ja turvallinen ulkoilupaikka pikkuisille karvatassuille. Meidän Pyry ei ainakaan suostu yhtään valjaisiin, jos sitä veisi pihalle..

Villasukka kirjoitti...

Joku taitaa olla vielä isompi pelkuri kuin Piki - jos se on mahdollista. Eilenkin tuli naapuri harjan kanssa vastaan ja piti taas mennä mato matalana pitkin maata, kaikki karvat pystyssä ja hiiiiirmu lujaa vauhtia. Indy vaan haisteli harjaa uteliaana.

Famu falsetissa kirjoitti...

On siinä turvallista ottaa päiväunia.

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Sul on mahee peti, kyllä kelpaa kölliä!

Tassu kirjoitti...

Ihan toi ulkoilusta käy ja paikka on mitä parhain! Itse piilossa ja kuitenkin näkee mitä ympärillä tapahtuu...

Menina kirjoitti...

Samaa mieltä ollaan! Ihanat ilmat ja parveke on pop :) Voi kun meidänkin partsilla voisi pitää tuollaista kiipeilypuuta.

Nuutu kirjoitti...

Se on kyllä hienoa, että teilläkin voi pitää kissoja parvekkeella, ja kyllähän siellä kelpaa kun on kiipeilypuukin :)
Meillä "joudutaan" nauttimaan parvekkeen ihanuudesta vain tuon verkko-oven läpi, mutta kyllä sekin tuntuu pojille kelpaavan. Melkein aina siinä edessä joku on köllimässä tai nuuskuttelemassa raitista ilmaa. :)

Villikissa kirjoitti...

Kiitoksia kaikille kommenteista:)
Olen yrittänyt käyttää Petteriä ulkona valjaissa, mutta siitä ei tule mitään.Johan siinä kuluu mahakarvat ja -nahkat kun Pete viistää ulkona... ulko-ovea kohden;)

Lendi kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustus :) En tiedä, oletko jo saanut sellaisen, mutta tässäpä siinä tapauksessa toistamiseen :)