perjantai 5. kesäkuuta 2009

Olen hamsteri

Löysin Ajatuksia ja Hajatuksia-blogista mielenkiintoisen testin.Testi pitää ainakin osin paikkansa.Tykkään käydä kirppareilla ja tehdä kivoja ja edullisia löytöjä.

Testitulos: Olet "hamsteri"

Motto: "Mikä löytö! Tälle on varmasti vielä käyttöä."

Kalliille hinnalle tai trendikkyydelle annat piut paut, koska olet etsimässä Jotain Enemmän. Kun näet jotakin mielenkiintoista kirpputorilla, tavaratalossa tai vaikkapa internetin huutokaupassa, aistisi terävöityvät. Ulkomaailma lakkaa olemasta; on vain sinä ja Se. Harvinaisuudet ja uniikit esineet saavat sinut näkemään paljon vaivaa.

Et heitä mitään pois, sillä koskaan ei tiedä, jos tuotakin tarvitsee myöhemmin. Olet erikoistunut hyödyntämään tarkasti kaiken kotonasi olevan säilytystilan, siksi tiedät kaiken koukuista, hyllyistä, vakuumisäilytyspusseista ja kätevistä sängyn alle laitettavista vaatelaatikoista. Keräät mielelläsi koko sarjan.

Toivelahja: Aku Ankan taskukirjakokoelmasta puuttuva numero 2

Kulutuksesi määrä: niukka

Olet luonteeltasi hamsteri, mutta kulutat niukasti. Teet mielelläsi näyteikkunaostoksia ja haaveilet löytäväsi vielä jostain aidon, vanhan Billnäs-laatikoston. Luultavasti vain henkilökohtaisen taloutesi pullonkaulat tai luottokortin luottoraja estävät sinua heittäytymästä täysillä tavaramaailmaan. Mikä onkin maailman kannalta vain hyvä asia.

2 kommenttia:

Villisilli kirjoitti...

Terveisiä toiselta hamsterilta :) Mulla kans kaikki kankaat, langat, tapetin jämät, napit, nauhat ja muut nippelit on hyvin varastoituna ja mistään en raskisi luopua. Mutta ai että onkin kiva tehdä löytö omista varastoista :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei ! Kävin vastavierailulla :))
Minä oon varmaan vanhemmiten muuttunu hamsterista jahkailijaksi, sillä mulla on noita kirpparilöytöjä ym. kankaita kaapit täynnä. Nyt oon oppinu jo vähä miettiin, ostanko, tarvinko jne. t. Annuliisa