lauantai 25. lokakuuta 2008

Soijarouhepihvit

Soijarouhepihvit:

1 prk Creme Bonjour-pippuriseos levitettä (on hyla)
noin 1 dl laktoositonta maitoa
1 pss sipulikeittoaineksia
3 dl vaaleaa soijarouhetta
1 rkl kuivattua paprikarouhetta tai 1tl paprikajauhetta
reilusti aurinkokuivattua tomaattia
2 raastettua porkkanaa
3 munaa


Sekoita Creme Bonjour-levite, maito ja sipulikeittoainekset keskenään ja jätä turpoamaan.
Keitä reilusti vettä vedenkeittimessä.Kaada vaikka kattilaan ja lisää siihen soijarouhe, kuivattu paprikarouhe ja aurinkokuivattua tomaattia ja anna kypsyä noin 15 minuuttia tai kunnes on turvonnut.
Siivilöi sitten vesi pois.
Sekoita ainekset keskenään, lisää porkkanaraaste ja kananmunat.Jos käytät paprikajauhetta, lisää se tässä vaiheessa.
Sitten vain paistelemaan paistinpannulla pihveiksi.

Olen ostanut paprikarouhetta ja aurinkokuivattua tomaattia Punnitse ja Säästä nimisestä liikkeestä.



Huomaa ihana vanha paistinpannuni!Vaikka on aika kulahtaneen näköinen, on niin hyvä etten raski heittää menemään.



Tässä kuvaa annoksestani.Nämä ensimmäiset pihvit meinasi hajota, mutta eipä hätää, söin ne heti pois.


Tässä kuvaa koko satsista.

2 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Kiitos siitä kloriittivinkistä! Kokeilemme sitä seuraavan kerran kun kissanvessaa pestään. :) Ja eiköhän se taas ole edessä parin päivän päästä. :D

Ja tosi kivoja ruokaohjeita, mitä pikaisesti selasin. Jäi kutkuttamaan tuo soijarouhepihvit. Täytyykin kokeilla joku kerta. Kasvissyöjänä minullakin sitä rouhetta on kaapissa, mutten ole koskaan keksinyt miten siitä saisi syötävän makuista!

Villikissa kirjoitti...

Anu: Tuo soijarouhe on aika mautonta, joten kannattaa laittaa mausteita tarpeeksi.