maanantai 27. lokakuuta 2008

Kissakuvahaaste 87: Kirja/lehti


Blogikissa Petteri on nukahtanut emännän lankojen ja Novita-lehden viereen yöunille joten tässä on oiva kuva tämän viikon kissakuvahaasteeseen.
Eipä näytä poikaa häiritsevän mikään, on uni niin makeaa ja syvää.

Huomasinpa juuri, että Petteristä on paljon kuvia kun hän nukkuu.Johtuu varmaankin siitä kun ikää on jo 14 vuotta.Ja varmaankin siitä kun on niin syötävän suloisen näköinen kun uinuilee menemään.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ilmoituksesta, odotellaan minkälainen yksilö sit joskus valmistuu :D Se on kyllä nopea ja helppo tehdä, itelläni meni alle 24h :)

Anonyymi kirjoitti...

Oho, onpas Petterillä jo tota ikää, vaikka ei sitä kyllä ulkonäöstä huomaa :)
Aika hyvään paikkaan on poika nukahtanut, ainakin haasteen kannalta :)
Komeen värinen kissa :)

Anonyymi kirjoitti...

Mulla kans on paljon nukkumiskuvia, mut kissat on niin viattoman söpöliinejä nukkuessaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ison kissan ohje löytyy Ulla-neuleen sivuilta hakusanalla "kollin roikale". Ite oon vähän muuttanu ohjetta, eri lanka ja neulos ja silmukoita/kerroksia joissai kohtii oon lisänny/vähentäny.. Mut sinne siis niin saat itellesikin niskatyynyn! :D

Helmi kirjoitti...

Samaa voi sanoa sulle!
Ihana kissa sulla, mullaki on kaksi, kolmas jäi reilu vuosi sitten auton alle. Ikää kertyi 14, kuten Petterillä nyt. Ihmetyttää vieläki, että miten se sillai. Oli yleensä tosi tarkka autojen ja tien kanssa.
Olen myös innokas käsityöharrastaja, tosin melko aloittelija vielä, mutta viime aikoina, vaikka sen itse sanonkin, olen saanut aika paljon aikaiseksi. Tuota talvea kävin tänäänkin kuolaamassa kaupassa, muutta tyydyin ostamaan isin joululahja villapaitaan langat sekä kerän roosaa virkkauslankaa, jos haluttais alkaa piipertämään jotain kivaa liinaa taikka verhoa. Saas nähdä sitten. Pitäis kyllä tehdä käsitöille oma blogi, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa mukaan kalenteriin Petteri!

Nuutu kirjoitti...

Petterillä onkin ikää jo kunnioitettavan paljon. =)Meillä ei ole kissojen yhteenlaskettukaan ikä edes vielä noin iso. ;D
Taitaa olla innokas apuri, etenkin lankakerän vartijana?!