sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Kuka, mitä, missä ,milloin?

Sude haastoi minut kertomaan itsestäni, joten tässä olisi:


Kuka?

Nainen, äiti, vaimo, sisko, täti. Kissaemo!
Rauhallinen, ujo(tosin työ ihmisten parissa muuttanut minua mutta pohjimmiltaan kuitenkin ujous säilynyt), puhelias, kohtelias, semivegetaristi

"rakas tytär hienona juhlissa"

Mitä?


Neuleita ja kissoja, mitäpä sitä muuta.

Rakastan tytärtä, aviomiestäni, kissoja, lankoja, rauhallista kotielämää, kevättä ja kesää, tehdä töitä ihmisten parissa mutta en kiireessä(mitä se nykyään on liikaakin)
En tykkää paskaa puhuvista itsekeskeisistä ihmisistä, loskakeleistä , liian kovista pakkasista(pikkupakkaset on kivoja), turkiksista

Missä?

Kaksistaan miehen kanssa pienessä kaksiossa(voi kun saisi enemmän tilaa!!!) tyttären muutettua muualle opiskelemaan. Mutta onneksi on kuitenkin kissat. Elämä olisi ehkä liiankin rauhallista ilman noita ihania karvakorvia.

Milloin?

Illalla. Olen aamu-uninen. Iän myötä en enään osaa nukkua kovin myöhään(korkeintaan klo 8). Illalla on kiva katsella telkkaria myöhäiseen ja neuloa tai virkata, lukea blogeja mutta ainoastaan silloin kun on seuraavana päivänä iltavuoro tai vapaapäivä, muuten ei jaksa töissä.


2 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Kivasti tuon kuvasi olet laittanut :)Mikäs aamu-uninen se on joka 8:lta nousee. Meillä nukutaan säännöllisesti yli puolenpäivän :), se on niitä työttömyyden iloja.

Mayo kirjoitti...

Kiitos "esittelystä". Jotenkin kuvaus sopii hyvin blogisi kanssa yhteen. Kuvasi on myös näköinen kertomuksen kanssa.