keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Joulukalenterin 1. paketti


Joulukalenterin ensimmäinen paketti oli paketoitu näin suloisesti. Melkein en raskinut avata sitä, mutta olen sen verran utelias, että paketti oli kuitenkin hujauksessa auki.

Sieltä paljastui kaunis joulunpunainen Pentikin kynttilä. Tuota onkin mukava poltella joulua odotellessa.

Salainen joulukalenteriyllättäjäni on Ulla-Kristiina Kattojenyli-blogista. Kiitoksia todella ihanasta paketista. Mielenkiinnolla ja malttamattomana odottelen loppujen pakettien aukaisua. ;)

4 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Kyllä nyt harmittaa, kun en muistanut osallistua koko Joulukalenteriin. Täytyy tyytyä olemaan hengessä mukana aukomassa sinun pakettejasi. Mitähän kivaa "me" huomenna saadaan :)

Saila kirjoitti...

Oho, vai sellainenkin kalenteri on! Kiva yllätys.

Susu kirjoitti...

Onneks avasit - muuten kissat olisivat tehneet sen sun puolesta.

en ole tippaakaan jouluihminen, mutta kivaa on seurata sun pakettien availua...

Villikissa kirjoitti...

Sude: Jännitetään yhdessä pakettien aukaisuja, se on sillälailla mukavampaakin. :)

Saila: Tää on tosi kiva kalenteri. :)

Susu: Onneksi tosiaan ehdin avata ennen katteja.
Minäkään en ole niin vannoutunut jouluihminen. En jaksa laitella monen näköisiä ruokia. Ostan valmiina jos tekee mieli jotain jouluista evästä. Ainut ruoka mitä teen itse jouluksi on "Kasvissyöjän maksalaatikko". Sen ohje löytyy mun blogista.
Joulussa parhainta on kun saan lapsen kotiin muutamaksi päiväksi. Yhdessä on kiva syödä hyvää ruokaa ja avata ne muutamat paketit. Ja tietenkin tämä Possumamman järjestämä kirppisjoulukalenteri on myös parasta joulussa. :)