tiistai 12. lokakuuta 2010

Syksyinen Minttumaari

Malli: Minttumaari
Lanka: SchoppelWollen Lace Ball , väri Mandeln
Puikot:4,5


Lanka on todella kauniin syksyisen väristä, ei tosin sovellu minulle ollenkaan vaikka onkin niin ihana. Joten menee lahjalaatikkoon.

Olen sairastanut jo neljättä viikkoa keuhkokuumetta, eikä meinaa lääkket auttaa ollenkaan. Jos tämä viimeisin tehokas kuuri ei auta, niin ei auta enään mikään lääkekuuri. Olen syönyt lääkettä jo neljä päivää, eikä auta. Tuntuu kuin olisin ihan tyhjän päällä.

Kokeita on otettu kaikesta mahdollisesta, eikä ole löytynyt kuin keuhkoista jotain. Pitää ilmeisesti yrittää väkipakolla päästä keuhkopolille tutkittavaksi. Mutta vielä on kolme päivää aikaa odotella lääkkeen vaikutusta. Onneksi on käsityöt olemassa, muuten tulisin aivan pöljäksi täällä neljän seinän sisällä. Ensimmäiset kaksi viikkoa tosin olin niin sairas etten jaksanut tehdä niitäkään.
Mutta jos haluaa jotain positiivista hakea tästä sairaudesta, niin sitäkin löytyy! Olen ollut jo neljättä viikoa syömättä pullaa ja suklaataa ja juomatta kahvia. Tuo on iso asia minulle, pullahiirelle. :)

8 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Todella kauniin huivin olet tehnyt. Piristää kummasti syksyn pimeydessä :)
Kyllä se vaan niin on että käsityöt on sellaista terapiaa, jota ei mikään voita.

illusiah kirjoitti...

Kurjaa elää epätietoisuudessa.
Toivottavasti lääke alkaa tehoamaan.
Huivi on upea!

Omppumato kirjoitti...

Upea huivi, oikein leiskuaa syksyn väreissä
Pikaista paranemista!

Famu falsetissa kirjoitti...

Onpa kaunis huivi!
Toivottavasti lääke auttaa.

Saila kirjoitti...

Ihanat rajut värit huivissasi! Tulee mieleen sorvarinpensas, jossa on oranssit marjat joista pilkistävät pinkit siemenet, ja sekin yhdistelmä löytyy siis luonnosta.
Paranemista toivottelen kahden kissan lisävoimin!

Susu kirjoitti...

Upeat värit huivissasi!
Toivottavasti lääke alkaa vaikuttaa. Tassultakin paranemisterveiset!

Sude kirjoitti...

Jopas on tauti pahaksi äitynyt. Toivottavasti nyt alkaa jo helpottaa. Kaunis on huivi ja väri niin lämmin. Minäkin haluaisin jo huiveja kutoa, vaan kun täytyy noita himpskatin amigurumeja tehdä aina vaan , kun olen luvannut.
Onhan tuossa taudissa toinenkin hyvä asia, nyt on aikaa tehdä käsitöitä. No, tuopa ei tainnut paljon lohduttaa, toivottavasti paranet pian.

Marjut kirjoitti...

Toivottavasti paraneminen lähtee käyntiin lääkkeillä tai ilman. Joka tapauksessa olet tehnyt upean huivin.