lauantai 11. syyskuuta 2010

Pitkiä nuppineuloja?

Tästä mytystä on tulossa huivi.

Mistähän voisi ostaa pitkiä nuppineuloja? Sellaisia jotka olisivat reilusti pitempiä kuin tavalliset nuppineulat. Tarvitsisin niitä huivien pingotukseen.

Huivin pingotuksen jälkeen jöytyy lattialta neuloja, vaikka olisin kuinka ollut tarkkana irrotuksen jälkeen. Viimeksi tänään keräsin makuuhuoneen lattialta kaksi neulaa. Onneksi kissat eivät olleet niitä huomannet. Sentään jotain hyötyä niiden iästä, ei ole enään niin tarkat silmät.

Petteri, ei enään niin tarkkasilmäinen kissa

6 kommenttia:

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Nappikikassa on ainakin ennen ollut sellaisia (keltapäisiä) isoja nuppineuloja, jotka kuulemma olisi tarkoitettu tilkkutöihin.. ovat aika kalliita, mutta hyviä myös silloin kun neulekappaleita yhdistelee.
Sit VIELÄ isompia jos haluat, niin on olemassa jotain jättejä, joita käytetään huonekaluverhoilussa (en tiedä mistä saa)..

Sude kirjoitti...

Ihanan värinen huivi tulossa. Nuppineuloista en tiedä muuta, kuin että lattialta meilläkin niitä löytyy :)

Saila kirjoitti...

Ihanaa liukuvärilankaa! Maheeta pinkkiä ja ruosteenpunaista samassa - vau!
Suloinen Petteri-kisuvaari <3

Omppumato kirjoitti...

Aivan ihana huivi tulossa!
Minä olen joskus ostanut ulkomailta semmoisia pitkiä nuppineuloja.

xante kirjoitti...

Ihana huivi tulossa:)
Mä löysin justiina sopivia neuloja pingotukseen Tallinnasta Karnaluksista,olivat vielä nättejä helmiäispäisiä ja halpoja:)

Ziina kirjoitti...

semmoset t-neulat joita käytetään pienoismallien rakentelussa ovat tosi mainioita pingotuksessa. niitä saattaa löytyä hobbypointista.