lauantai 3. heinäkuuta 2010

Kissa- ja tissiasiaa

Tänään oli todella ihanan lämmin päivä. Siispä torille ja samalla käväisin kissanäyttelyssä Oulun teatteritalossa. Ihania suloisia kissoja oli melkein kolmesataa. Varsinkin maine coonit on minun mieleen, ihanan isokokoisia kissoja. Harmikseni en muistanut ottaa kameraa mukaan, joten saatte tyytyä katselemaan minun omia mussukoita.

"Väsyttää! Pitäiskö tuolla leikkiä äiskän mieliksi"

Kissanäyttelystä toin tuliaisiksi lelun. Ihmeekseni kissat jopa leikkivät sillä. Leluja on kissoilla moneen lähtöön, mutta ei niillä kuitenkaan leikitä.-----------------------------------------------------------------------------------

Nyt sitten asiasta toiseen, nimittäin tissiasiaa. Susikairan akka haastoi näyttämään
ihanimmat/parhaimmat/tukevimmat (tai vaihtoehtoisesti kauheimmat) liivit. Minä shoppailin alennusmyynnistä itselle uusia liivejä, kun ei kaapista löytynyt kuin yhdet sellaiset joita kehtasi pitää.

Löysin neljät aleliivit(yht. 21e).

Ota sinäkin haaste vastaan. Haasteen ehtona on tutkia rinnat ja kainalot säännöllisesti.


6 kommenttia:

leenuliini kirjoitti...

Kauniita liivejä olet löytänyt.

Sirpa kirjoitti...

Hyvä ilme tuossa ylemmässä kuvassa! :) Ja leikki maistuu hyvin.

Sude kirjoitti...

No minä en ainakaan voi tuohon haasteeseen osallistua, sillä ehdottomasti olisin sarjaa Suomen kauheimmat :) Liisakin,7v, sanoi minua katsellen, että minulle ei ainakaan tule mummona noin isoja tissejä. Sitten kun liivit on vielä kulahtaneita vanhoja, niin eipä kehtaa esitellä :)

Mayo kirjoitti...

Osuitpa arkaan paikkaan. On pitänyt jo kauan ostaa uudet liivit. Olen vain odottanut, että laihtuisin ja ostaisin sitten pienemmät : D

Kissaa kiinnostaa kassin sisältö enemmän kuin lelu : )

Marjut kirjoitti...

Kauneita liivejä olet löytänyt ja edullisesti. Haasteen jätän kuitenkin väliin, koska D-kupille harvoin löytyy esittelykelpoisia liivejä, ainakaan edullisesti. Rinnat tosin tutkin kyllä säännöllisesti.

Susikairan akka kirjoitti...

Voi miten kauniita liivejä olet löytänytkään! :) Ja kiva kun esittelit ne meille!