keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Ihania nappeja

Oulun Kontti on oikeasti yksi parhaista paikoista ostaa nappeja.

Tämä läjä maksoi kaksi euroa. Siinä on moneen neuleeseen ja neulegraffitiin materiaalia. Napit ovat luonnossa paljon kauniimpia kuin tuossa kuvassa.


Tein myös samaisesta paikasta lankalöydön. Puuvillalankaa varmaankin kilon verran ellei enemmänkin(en omista puntaria niin en voi punnita), hintana neljä euroa. Paksuudeltaan jotain Novitan Kotiväki-langan luokkaa. Tätä ei ole merseroitu, joten on ihanan pehmoista. Tästä langasta taitaa tulla ainakin jokin ihana kolmiohuivi isoilla puikoilla.
Lanka on oikeasti tummempaa kuin kuvassa, väriltään bordeaux.Petteri-raasulla on etutassussaan patti. Kuten kuvastakin huomaa, siitä on lähtenyt karvat ja vertakin tullut. Käytin tänään lääkärissä ja pelkäsin, että se on nyt Peten menoa. Mutta lääkäri sanoi, että leikataan pois. Tosin noin vanhalla kissalla voi nukutus olla hankalaa, mutta toivotaan että kaikki menee hyvin. Huomenna varaan leikkausajan pojalle.
Petterin silmistä löytyi kaihia. Onneksi selviää sisäkissana vähemmälläkin näöllä.

"Huh kun on ollut hellettä. Meinaa tässä turkissa olla kuuma, ei jaksa muuta kuin löhöillä"

Oulun Nallikarissa oli niin lämmin, että aurinpalvojia riitti...

7 kommenttia:

sea kirjoitti...

Voi Petteri-parka. Toivottavasti leikkaus menee hyvin! :)

Romulus kirjoitti...

Peukutuksia Petterille! Minkä ikäinen kattimus olikaan?

Voi Oulu ja Nallikari... tulee ikävä sinne kun kaupungista puhutaan. Oulun on niin nätti ja ihana ja oululaiset on kans ihania jajaja... :D

Marjut kirjoitti...

Tsemppiä Petterille leikkaukseen!

Villakissa kirjoitti...

Kivoja löytöjä olet tehnyt!:)

Tsemppiä minultakin paljon Petterille ja emännällekin ell-reissuun!! Meidän Kulta-Piiskulla oli aikanaan myös patti, joka löytyi pään alueelta. Sekin leikattiin pois. Siinä oli kyse jostain sinänsä harmittomasta rasvapallerosta.

Lendi kirjoitti...

Petterille pikaista paranemista!

Seijasisko kirjoitti...

Ihania löytöjä varsinkin nuo napit! Paranemista Petterille!<3

Famu falsetissa kirjoitti...

Toivottavasti Petterin leikkaus menee hyvin. Amanda täällä on jo parantunut leikkauksestaan ja haluaa kovasti ulos, mutta vielä on pari viikkoa oltava sisätiloissa.