maanantai 22. maaliskuuta 2010

Syy väsymykseen


Nyt löytyi syy tähän väsymykseen ja muihinkin ikäviin oireisiin: Subakuutti tyreoidiitti. Yhdeksän viikon kortisonikuuri pitäisi siihen auttaa, toivotaan niin.

8 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Kaikenlaista vaivaa sitä pitääkin olla :( Toivottavasti menee ohi pian. Näkyy vaan olevan aika pitkä kestoinen vaiva :( Onneksi kesä on tulossa ja silloinhan piristyy ihan väkisinkin :)

Kuovi kirjoitti...

Uskon kyllä oikein hyvin, että olo on ollut hurjan vetämätön! Itselläni on kilpirauhasen vajaatoiminta ja ennen kuin se todettiin oli kyllä ihan luonnottoman väsynyt olo: vaikka olisi kellon ympäri nukkunut niin herätessä oli silti aivan uupunut :( Kyllä nuo tuollaiset sairaudet vaikuttavat jaksamiseen aivan uskomattoman paljon! Toivottavasti lääkekuuri tehoaa ja voit jo pian paremmin!

Kisumumma kirjoitti...

Minäkin kävin just terkkarissa kun on toi vajaatoiminta, ja nyt on kipeä pahkura tuossa kilpirauhasen kohdalla. Olen aivan toivottoman väsy ja mitään ei oikein saa tehdyksi. Nuori lääkäri ei oikein osannut sanoa mitään, kokeissa kävin ja tuloksia odotellaan.

Susu kirjoitti...

Hyvä että syy selvisi. Toivitaan että lääke puree nopeasti ja piristyt entisellesi!

Romulus kirjoitti...

Hurjaa.. Mutta onneksi syy nyt tiedetään ni voidaan keskittyä hoitoon. Tsemppiä!

Marjut kirjoitti...

Onneksi syy selvisi, jotta hoidon saattoi aloittaa. Toivottavasti piristyt aurinkoisten kevätilmojen myötä.

Hanni kirjoitti...

Heippa! Kyselit blogissani olevan westien ohjetta, ja olen vähän mukaillen neulonut sen Suuren Käsityökerholehden ohjeella lehdestä nro 1/2002. Mahtaisiko lehti löytyä huutonetistä, siellä usein on vanhoja SK-lehtiä. Voisin lähettääkin sen, mutta mun tulostin on rikki, joten ainoastaan käsin kopsaamalla voisin laatia ohjeen.

Hanni kirjoitti...

... niin ja neniä ja tarvittaessa silmiäkin löytyy nappikaupoista.