keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Pupuja ja lankoja

Heljä Liukko-Sunströmin ihania pupumukeja. Kutojat-muki minulle, tietenkin. Sauvakävelijät äidille synttärilahjaksi. Tanssiin kutsu-muki tyttärelle yllätykseksi. Nämä piti hakea Halpa-Hallista, kun olivat niin halpoja, 6,90 kappale.

Osallistuin Opinnäytetyökyselyyn ja siellä oli voittona 20 euron lahjakortti Titityy-lankakauppaan. Voitto osui kohdalleni. Tilasinpa sieltä sitten SchoppelWollen Lace Ball huivilankaa, värinä kaunis Mandeln. Saman valmistajan Zauberball sukkalankaa, väri on todella ihana musta-ruskea-pinkki charisma.

Puhelimelle virkkasin lämmikettä Nalle-langasta, keväisen vihreä pussukka pinkillä kukkasella. Jo luulisi puhelimen tarkenevan näillä pakkasilla.

Kahdet villasukat. Ruskeat ovat Lidlin Sirmione-lankaa. Punaiset Regia Stretch Color-lankaa.Tuo Regian lanka on todella ihanan tuntoista ja mukavaa neulottavaa.
Kuinkahan monet sukat olen oikein tehnyt oman jalan koolla(38)? Ja kuka noita kaikkia ehtii oikein pitämään?

Kissakuvahaasteen aiheena olisi nyt Talviolympialaiset. Mutta meidän kisuita saadaan vain näitä perinteisiä nukkumiskuvia, joten pitääpä jättää tälläkertaa...

11 kommenttia:

Omppumato kirjoitti...

Oho, olipas halpoja nuo mukit! Minullakin on tuo kutojapuput ja nautin siitä aina aamukahvin viikonloppuisin. Kauniita sukkia. Neulojalla ei voi koskaan olla liikaa sukkia ;).

Nunt kirjoitti...

Siis tässähän on kyseessä KissaOlympialaisten suosituin laji - maratonunet!

Sirpa kirjoitti...

Rapsutukset rentoutuville kisuille, ihania! :)

Famu falsetissa kirjoitti...

Miten hauskoja mukeja. Tuollaisiahan tekee mieli. Kissaolympialaiset on aika vaikea kuvattava.

Elisa kirjoitti...

Onpas kauniita mukeja/ mukia?.. Ja miten edullisia vielä! Ei meilläkään oikein olympialajeja harrasteta, ei edes penkkiurheilua ;)

Pirena kirjoitti...

Kiva kun kävit. Nyt olisi blogissani linkki myssyihin.
Kivat neuleet ja kisut vasta ihania ovatkin, tuo harmaa on niinkuin meidän vanhempi kissamme.

Mira kirjoitti...

Jaahas ai yllätystä tulossa. :) Onpas halpoja ollu mukit ja toi tanssimuki sopii mulle melkein yhtä hyvin kuin se shoppailijamuki, jonka sain viimeksi.

Marjut kirjoitti...

Tosi halpoja mukeja! Sain aikoinaan synttärilahjaksi kutovia pupuja peräti 2 kpl (mistähän johtui?) Miehelle ostin aikoinaan sauvakävelijät ja lätkämukia yritin metsästää, mutta sitä ei saa kuin hirmuhinnoilla:(

Villisilli kirjoitti...

Oi, ihanasti esittelit nuo pupumukit; en ole tajunnut koskaan katsoa tarkemmin niitä kuvia! Ihan huippuja!

Ja nyt on kyllä lahjakortti tullut oikeaan osoitteeseen, onnea voitosta!

Onko Lidlissäkin lankoja.. mukava tietää :)

Hyvät värit kännypussissa :)

Ja sukkia aina tarvii..

Heidi kirjoitti...

Kelkkailussa nuo kissat pärjäisivät, kunhan olisivat siinä joukkuekelkkailussa; kai 4 (?) joukkuessa 1-2 voi nukkuakin :D

Marika kirjoitti...

Ihania lankoja ja etenkin kisuja!