tiistai 18. elokuuta 2009

Kirppistelyä

Kirppiskierroksella tänään työharjoittelun jälkeen. Saalista löytyi, itselleni ja salaiselle kirppisystävälle. Salaisuuksiahan ei voi vielä paljastaa, joten esittelen löydöt, jotka löysin itselleni.


Kaksi erinlaista lasilintua. Ensiksi tällainen ruskeasävyinen(2e). En tiedä valmistajaa. Kotimainen kuitenkin, kun pohjassa lappu "Hand made Finland.

Sitten kiva pieni lintunen(2,50e), jossa on irrallinen sininen lasimuna.

Tarroissa tekstiä "Muurla Ristomatti Ratia" ja "Unicef". Koetin googlettaa tästä linnusta tietoja, mutta en vain löytänyt. Jos joku tietää linnusta jotain niin voisitko informoida minuakin. Olisi kiva tietää tarkemmin.


Kiva pieni rasia löytyi myös. Löysin ainakin täältä jotain vastaavaa.

Rasian kansi on samalla rintaneula ja kannessa on myös korvakorut, huomaa kun kuvaa katselee tarkemmin. Tähän olisi kuulunut vielä kaulakoru, mutta ei ollut mukana.
Tämä rasia oli käytännössä ilmainen, kun se oli toisen rasian sisällä, eikä sekään maksanut kuin 1 euron.

6 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Oletpa tehnyt tosi löytöjä (kateellinen). Tuo Unisef-lintu ja rasia ovat semmoisia, mitä en ole koskaan nähnyt missään, vaikka olen kova kiertelemään kirppiksiä ja töissäkin semmoisella. Tuota rasiaa minä kyllä ihmettelen, tosi erikoinen.

Ana kirjoitti...

Jos sanotaan "lasilintu" ja "hand made in finland" niin tietenkin tulee mieleen Oiva Toikka. Oisko?

Stardust Factory kirjoitti...

VAu tuota rasiaa! mistä täältä sen löysit? ( tai mitäpä merkitystä sillä enää, kun ei siellä sitä enää ole *hykertää* ) kivoja löytöjä Olet tehnyt :D

Mira kirjoitti...

Ohhoh onpa mahtavia löytöjä! Musta tuollaset lasilinnut on oikeesti tosi kalliita tai siis useamman kympin ainakin. Tuota rasiaa kuolaan...

Villikissa kirjoitti...

Sude: Joskus onnistaa kirpparilla. En itsekkään ole nähnyt tuota Ratian lintua aikaisemmin.

Zepa: Voi ollakkin Toikan tuotoksia. Koetin googlettaa, mutta juuri tuon väristä ja mallista ei löytynyt ainakaan vielä.

Bluemama: Tuo rasia löytyi Real-kirpparilta. Se oli toisen rasian sisällä piilossa. Sattumalta sen aukaisin ja näin tuon. Pitihän se ostaa kun sain kaksi rasiaa 1 eurolla. :)

mirella: Hiplasin noita lintuja ja laitoin pois, mutta palasin kuitenkin hakemaan kun jäi vaivaamaan mieltä. Onneksi hain kun olivat noin kivoja. Lapsonen, voipi olla, että saat sen RASIAN perintönä minulta!!! Tai vaikka joululahjaksi. ;)

Villisilli kirjoitti...

Oi, hyviä löytöjä oot tehny. Niistä tulee aina niin hyvä mieli :) Rasia oli mainio!