lauantai 4. huhtikuuta 2009

Rose-tekniikkaa

Sain ystävältä lainaa Rose-työvälineen.Näitä on nykyisin myynnissä puisina versioina.Tämä on muovinen ja ikääkin mahtaa olla, mutta tosi hyvä käyttää.

Tein testikukkasen ainakin kymmenen vuotta inspiraatiota odottaneesta Marina nauhalangasta.Tuleepahan tuokin lanka käytettyä pois.Ystäväni opetti miten lanka kuljetetaan noiden tappien kautta, mutta hän ei muistanut miten se kiinnitetään tuosta keskeltä.Kokeilin tuollaista virkattua versiota.Ilmeisesti on oikea tapa, ainakin monissa kuvissa näin samallalailla toteutettuja versioita.

Tässä vielä kuvia ystävän Lassi-kissasta.

Lassi rrrrrakastaa makoilla muovipusseissa.Ne rapisevat niin kivasti ja on niissä myös mukava vaania kaikkea ympärillä liikkuvaa.

6 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Onpa lutunen kisuli. Sulle on muuten haaste mun blogissa!

sea kirjoitti...

Mä ostin juuri tuommosen rose-härvelin, muovisen, hieman eri näkösen tosin, sillä saa neliskanttisempaakin. Muakin kiinnostaisi millä eri keinoilla tuon keskustan solmimisen voisi tehdä, itse olen nyt käyttänyt juuri tuota virkkaamista.

Omppumato kirjoitti...

Ihana kukka! Minullakin on tuo rose-laite, mutta en ole vielä tehnyt sillä kukkia. Täytyisi harjoitella.

Susu kirjoitti...

Tuo virkkaamien on ihan hyvä systeemi. Mä olen tehnyt heijastimia ja niiden keskusta jää tuolla tavalla jotenkin suttuiseks. Siks olen ommellut joka sakaran välistä niin et yhden alta...vastakkaisen päältä...seuraavan alta jne eli ristikko tulee keskelle kukkaa. Johan oli sekava selitys...

sude kirjoitti...

Hei mullakin on tuo laite , vaan ei ole tullu tehtyä mitään. Löysin viimekesänä kirpparilta 1€:lla. Näin kerran ohjeen, että oli tehty paperinarusta ikkunaan näkösuoja tämmöisiä kukkia yhdistelemällä. Vois toimia kesällä.

Tupuna kirjoitti...

On jäänyt koklaamatta toi vekotin. Yhden heijastinkukkasen olen saanut, että vähän näköä millaista sillä tulee.