torstai 18. kesäkuuta 2009

Lopetusuhan alla!!!

Tämä kissa oli tänään hetken aikaa lopetusuhan alla:

Aamupäivällä tulvi olohuoneeseen erittäin voimakas kissan kakan lemu.Hajun lähdettä ei näkynyt hiekka-astialla joten osasin jo odottaa läjää jossan muualla ei sallitussa paikassa.Läjä löytyi makuuhuoneesta.Olin laiskuuttani kasannut kaksi villakangastakkia tuolin päälle odottamaan kunnon imurointia ennenkuin laitan ne kaappiin talteen.Sofia oli tempaissut takkiläjän lattialle ja kakkinut siihen kunnon haisevan läjän.Siinä vaiheessa papatin vihaisena Sotkulle että vien sinut piikille heti kun mahdollista.
No, onneksi kakkiläjä oli kuitenkin vain takin vuoren päällä joten sain sitä pestyä.Kunhan vuori kuivaa, tarkistan onko takki muutenkin kunnossa.

Nyt kun aikaa on kulunut jonkin verran, olen jo leppynyt.Vai voiko tälle olla kauaa vihainen!

16 kommenttia:

mirella kirjoitti...

No onneksi ei pissinyt, kun sitä hajua ei sais ikinä pois!

Rolfe Bautista kirjoitti...

I really like your cats :D Greetings from Colorado!!!
~Rolfe

Lendi kirjoitti...

Luin tuon ensimmäisen lauseen ja säikähdin, että jotain "vakavaa" on nyt sattunu :D Huh, että kyse oli korjattavasta vaivasta.
Oikein hauskaa juhannusta!

Sude kirjoitti...

Ei yksi kakka maailmaa kaada. Ja mitäs jätit takkis mihin sattuu lojumaan,Sofia vain esitti oikeutetun mielipiteensä :)

Famu falsetissa kirjoitti...

Sofia ajatteli, että siihen kannattaa jätää pient hajut. Siitä tietää heti mihin huusholliin se takki kuuluu.
Hyvää juhannusta.

Zilga kirjoitti...

Kyllä sitä tulee uhkailtua, kun tekevät pahojaan. Olen minäkin luvannut viedä ne joskus torille myytäväksi ja lepyttyäni unohtanut sen.
Kakan saa pesemällä pois, mutta kissaa ei saa, kun sen oikeasti menettää.
Hyvää juhannusta sinulle, perheellesi ja kissoillesi :) :)

Marianne kirjoitti...

Hui kun säikähdin otsikkoa :) Hyvää juhannusta!

Villikissa kirjoitti...

Kiitoksia kaikille kommenteista.
En enään ole vihainen Sotkulle, miten sille voikaan olla kun se on sellainen reppana!Toivottavasti ei enään tee tuota uudelleen ettei taas mene hermot kisun kanssa.
Niin, tuo kakkiminen väärään paikkaan ei ollut ensimmäinen kerta.Sotku on harrastanut sitä koko ikänsä, mutta onneksi kuitenkin niin harvoin että ehdin leppyä niiden välillä;)

Menina kirjoitti...

No nyt tiedän mistä tyttö saa lempinimensä ;)
Meillä ei suoranaisesti tehdä läjiä vessan ulkopuolelle, mutta hyvin usein tulee tuoksuvia tuliaisia "villapöksyjen" ja tassujen mukana - mattojakin käytetään vessapaperina ;)
Mutta ei näille tosiaan vihaisia voi olla, mamman pikku gaggapyllyt ;D

Oikein hyvää Juhannusta teidän poppoolle!

Kuovi kirjoitti...

Otan osaaa, voin kuvitella että on harmittanut! Juuso on vielä kiltisti kakkinut omaan "pottaansa", mitä nyt välillä lähtee sieltä niin vauhdilla liikkeelle, että viimeiset papanat löytyvät sitten kylppärin lattialta :D Mutta kunhan se vielä tuosta vanhenee niin eihän sitä tiedä vaikka tulisikin ongelmia. Enemmänkin olen ihmetellyt sitä, että miksi sen täytyy AINA pyrkiä oksentamaan karvapallot matolle?! Eräskin kerta oli tuossa vakipaikallaan takapihalla ja kun alkoi yökkimään niin itsepintaisesti yritti vaan sieltä pöngätä sisälle olohuoneeseen! Viskasin kyllä aikas vikkelään katin takaisin pihalle kakomaan :D

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Hyvä, että oli kyse vain siivottavasta läjästä. :D Minut saa välillä manailemaan vessan lattiaan takapuolella pyyhityt vauhtiviirut ja laatikosta kuoputtamisen yhteydessä ulos lennähtäneet pökäleet. Kivoja kotiintulotervehdyksiä siis meillä, mutta onneksi ei kovin usein. :D
Ja se, että kun olen illalla laskenut pään tyynylle alkaa kylppärissä armoton hiekan kaivuu eikä se lopu ennenkuin olen noussut siivoamaan tuotokset. Hih. Kissa on siisti eläin. :)

Mukava juhannusta!

Marge kirjoitti...

:D Hauskasti kirjoitettu juttu!!!
Taidan olla ensi visiitillä...

Niin suloinen tuo Sofia!!
Kyllä ne kissat osaa kaikenlaisia tempauksia tehdä...;
Nuo ei vain ole kivoja yllätyksiä.

Minulla on ollut pienestä pitäen kissa, joten tiedän kylllä mihin kaikkeen nuo veijarit pystyvät:D
Nyt meillä on Kaapo, löytökissa, jo kolmatta kesää ja niin rakas lötkö kuin olla voi meille kaikille! Viimeksi löysin karvaisen oksennusläjän, onneksi muita läjiä ei ole löytynyt alun vaikeuksien jälkeen...:)

Ihanaa kesää sinulle ja kissallesi!!!:)))

varjoyrtti kirjoitti...

Heh, Sofiahan on ollut jonkin verran kireenä. Mistä lie vetäny herneen sievään nenäänsä. Hih.

Susu kirjoitti...

Kauheaa kun pelästyin tuota otsikkoa! Ajattelin että jotain oikeasti vakavaa on tapahtunut... Tassukin joutuu välillä pyyhkimään vahtiraitoja (aina valkoisiin mattoihin) kun pöksyihin on pökäle tarttunut. Ketuttaahan se mut kuka nyt tykkäis kulkea kakat pöksyissä? Edellinen kissani Sissi taas pissaili sänkyyn jos kylässä oli joku, josta se ei tykännyt. Haju on lähtenyt, mutta jälki jäi!

Nuutu kirjoitti...

Täälläkin pelästyttiin otsikkoa, että apua mitä nyt on tapahtunut, mutta onneksi olikin vain kysessä tollanen haiseva asia, jonka pystyi kuitenkin hoitamaan ilman ongelmia :D

Villikissa kirjoitti...

Heh, olipas moni pelästynyt tuota otsikkoa.No, onneksi ei tosiaan ollut vakavaa, vaikka ensin tuntui että olen aivan kypsä tuohon Sotkuun!