torstai 19. maaliskuuta 2009

Valokuvatorstai 124. haaste "Murphyn laki"

Valokuvatorstain viikon haasteena on "Murphyn laki".


Viime kesänä olimme viikon rentoutuslomalla Kuusamon Tropiikissa.Siellä tuli testattua naisten turhamaisuutta.Käveltiin talon ympäri ihaillen samalla maisemia.Minulla oli jalassa sandaalit, joissa oli korkea kiilakorko joka kapeni hieman alaspäin.Astuin siinä kävellessä kävyn päälle ja oikea nilkka nitkahti.Siitä rojahdin polvilleni kun ei jalka pitänytkään alla.Tietenkin siinä kohdin piti olla asfalttia joten polvihan siinä rytäkässä aukesi.Ilmeisesti venähti nivelsiteet nilkasta kun jalka turposi ja meni pikkuhiljaa mustaksi.
Onneksi tuo sattui vasta toiseksi viimeisenä lomailupäivänä.Oltiin moottoripyörällä liikenteessä, joten oli siinä jännäämistä mahtuuko moottoripyöräkenkä jalkaan.Mahtui se ohuella sukalla, mutta vetoketju ei mennyt kiinni.Onneksi päästiin kotiin Ouluun pyörällä ettei tarvinnut alkaa pohtimaan muita kuljetusvaihtoehtoja.
Mikä olikaan opetus?Älä turhaan yritä hienostella, se kostautuu kuitenkin.Tuo on sattunut minulle kerran aikaisemminkin, silloin meni vasemmasta jalasta nivelsiteet.Silloinkin oli samantyyliset kengät jalassa.

9 kommenttia:

Ruska kirjoitti...

Hui, korkokenkäily on vaarallista. Ainakin Murphyn kanssa ;)

Inkataika kirjoitti...

Vähänkö on tuttu tilanne! Vasemman nilkan nivelsiteet on kuin entisen akan pyykkinaru. Venyneet niin että keskeltä roikkuu. Tämä taas siitä, että ne nyrjähtäneet varmaan about 10 kertaa elämäni aikana. Vain kerran korkkareiden takia, mutta silloin menikin tosi pahasti. Auh! Kuvien näkeminenkin sattuu omaan nilkkaan, jos niin voisi sanoa. ;D

Tiina kirjoitti...

Auts!
Ja sitten ihmetellään, kun suomalaiset naiset käyttävät mieluummin lenkkareita. Täällä on liikaa risuja ja männyn käpyjä!

Zilga kirjoitti...

Tapaturma alttius kuuluu murphyn taiteenlajeihin, se on varma. Luulen "herran" sivelevän partaansa hyväksyvä katse kasvoillaan joka kerta kun näkee jonkun lähtevän luontoon korkokengissä. ;)

savisuti kirjoitti...

Eipä auta pohjoisen lomilla hienostella. Reilusti vaan paksupohjaiset sendaalit tai lenkkarit jalkaan sanoo hän joka ei edes omista lenkkareita.

Peregrina kirjoitti...

Iiik! Pahalta näyttää!

Inkivääri kirjoitti...

Au au, näyttää olevan pahasti turvoksissa. Tuossa suhteessa olen jo oppinut Murphyn eloa hankaloittamaan enkä koskaan laita vahingossakaan kumpaakaan jalkaa korkokenkään8)

Doris50 kirjoitti...

Aika ikävä sattumus.

Poju ja Tiikeri kirjoitti...

Joo ihmisakat on just tollasia hienostelijoita ja sitten saavat kärsiä ;)
Ja tekis melkein mieli sanoo, että sait mitä kerjäsit, kun et kerran osannu väistää niillä kengilläs sitä yhtä vaivasta käpyä ;)
No ei vaan ei me noin ajatella, mutta ajateltiin pikkusen kiusata :D
Aika pahaa jälkee on siitäki polvilleen menosta seurannu..