lauantai 21. helmikuuta 2009

Yykaakoo4 - Haaste 17 Nro 50Viikon haastenumero on VIISIKYMMENTÄ (50)!

50 millilitraa sileämpää ihoa

Varmaankin jokaiselta naiselta löytyy näitä purnukoita, toisilta enemmän ja toisilta vähemmän, mutta ainakin yksi purnukka pitää olla.Suuria lupauksia annetaan ja niihin halutaan myös uskoa.Mitenköhän on todellisuuden laita, väheneekö rypyt...12 kommenttia:

EEM kirjoitti...

Jos ei ihmeisiin usko, ei niitä myöskään tapahdu!

Inkivääri kirjoitti...

Uskolla taitaa olla ihmeellinen voima;)

Marjut kirjoitti...

Vai ryppyvoidetta, auttaahan se jos on kova usko ;)

Pekka kirjoitti...

Pienet rypyt kertovat myös elämänkokemuksesta ja usein myös viisaudesta. ;-)

Zilga kirjoitti...

Ei ole auttanu. Potkukelkan jälkiä on tullut ja tulee aina vain lisää, vaikka on kait niitä voiteita yritetty sivellä :( Ei kuitenkaan vaivuta epätoivoon, eihän.

Anni kirjoitti...

Kiitos kommentista blogissani, tulinkin heti kurkistamaan lähes-kaimablogia:) Aivan ihania kissoja sinulla, Petteristä tulee hieman meidän Pyry mieleen. Olisipa Pyrykin utelas ulkoilemaan, vaikka sitten ilman valjaita. Mutta poika tykkää enempi pyydystellä hiiriä unissaan;-)

Voiteita ja purnukoita löytyy täältäkin huushollista, sekä uskoa ja mielikuvitusta, jotta tuloksia näkyisi:)

arleena kirjoitti...

Tuohan jäi minulta tsekkaamatta, kun hain viisikymppistä.

flora kirjoitti...

Kyllä ne yrittää voiteita minullekkin ostaa,ja tuleehan noita käytettyäkin.

selma kirjoitti...

Just silleen :) Minä käytän voidetta joka on yli 25 vuotiaille, edelleen ;) Kallista näissäkin on tuo kilo tai litra hinta huh..

Tari kirjoitti...

Juuh, kyllä löytyy pulloa ja purnukkaa omastakin kaapista... Avusta en tiedä, näkyy noita uria tulevat muisti sitten mömmöjä sivellä tahi ei, mutta on se niin mukavaa hiukkasen hemmotella silloin tällöin ihan itteäänkin:D

Täti-ihminen kirjoitti...

Hinta näille rasvoille on aika kova per gramma, mutta aina sitä toivoo, että jospa tämä tökötti muuttaisi nuoreksi ja kauniiksi.

Inkataika kirjoitti...

Kyllä purkkeja ja purnukoita löytyy, mutta taitaa jo päiväykset olla kohta sen 50 vuotta vanhoja, kun ei tule tuollaisia juurikaan käytettyä. Tykkään olla se, mitä luonnollisesti olen. :)